17/2 -14

Hejsan hoppsan :-)
de har mest vari en myys helg, i fredas (alla hjärtans dag) så myste ja å lillan ner oss framför film med en massa gött xD
och i går så for soraka till farmor och ska vara där tills kattungarna har blivi större och mammorna inte bryr sig i dom längre. och förhoppningsvis så får vi tillbax prinsessan i samma skick som hon va då vi lämna henne. för de får inte bli som de va meh molle då hon svälte hunden och gödade upp katten. fast hon får inte göra hunden tjock heller :-P
eller sterilisera henne heller för då blir ja inte alls gla på henne. de e så att farmor tycker om att leka gud över djur och de hatar ja mest med henne.

meen i fredas så fick jag diskutera av mej (de har ja inte gjort på väldigt länge)
och de handlade om junsele vargen..
ja blir sur då de ska fokuseras på just denna varg och tyckas att de som e i vargens natur är fel och inte alls acceptabelt åh att vargen måste bort. att vi inte kan låta djuren i det fria, vara ifred. jag tycker att vi hemska människor ska lägga oss i aldeles för mkt då de gäller dom fria djuren. vi ska sköta oss själva och ge faan i de som vi inte ha med att göra.


meen idag så e de inge mkt på schemat och de känns skönt, blir väll mkt buus med kattbäbisarna och lek å stoj meh lillan då hon kommer hem :-D



// kimza ;-)

I Will Never Grow Up ^~^

Jag hade tänkt förklara varför ja alltid skriver/säger "I will never grow up"

under mitt liv så har jag alltid stött på dem som tyckt att ja e extrem, hyperaktiv och barnslig.
"men sluta att vara så barnslig"
"men kan du lugna dig"
"jag går inte ut med dej om du inte slutar att vara så barnslig, ja skäms över ditt beteende"
"jag orkar inte vara med dej idag för vi va med varandra igår ocj de räcker"
"är du 17 år eller? du beter dej som om du e 5 år"
"men sluta, du skämmer ut mej, folk tittar ju"
det har ja fått höra mkt och med mitt dåliga självförtroende så tog jag så klart åt mej. och när man tar åt sig så försöker man att ändra på sig själv så klart. istället för glada duracell kaninen så mådde jag dåligt för att all den energi ja hade, fick ja som inte släppa ut.
och i gymnasie så visste ja inte om min dyslexi eller adhd så ja trodde så klart att ja bara va extremt konstig och hade bara en massa energi.
som tur så har ja haft kompisar som har accepterat det och till och med härjat med mej ibland. det är ja enormt tacksam för och dom är guld värd för mej.
nog att ja e barnslig men varför de va så extremt mkt va pga all energi. energin ställde till mkt som tex inte kunna koncentrera sig och huvudvärken som ja konstant hade.

så varför just "i will never grow up" kan ni fråga er.
jag kommer alltid att vara barnslig :-)

// kimza ;-)

I Will Never Grow Up ^~^








4/2-14

heejsan alla glada.

för ett eller två år så sa/skrev ja hemskt mkt om att de skrivs/pratas nästan aldrig om tex adhd och dyslexi. jag är mest intresserad att läsa/höra om hur andra upplever sin dyslexi och adhd.
under den tiden så va de väldigt tyst om de men de blev bara mer och mer.
nu kan ja störa mej på de som skriver/pratar om det hela tiden och gnäller på att de e synd om dem. det är en sak att berätta om hur ens vardag ser ut men att söka tröst hos andra och tycka synd om sig själv är lite väl mkt. nu tänker ja mest på dyslexi, adhd och dyskalkuli (stavning!?!). alla kämpar mer eller mindre här i livet. alla kämpar!! det finns alltid något som man kämpar för. istället för att tycka synd om sig själv för att man har tex dyslexi så ska man tänka att det finns dom som har det värre än en själv.
(det gäller inte all psykisk ohälsa för det finns sorter av psykisk ohälsa som är otäcka).

oooh!!! jaaa nu fick ja skriva av mej lite :-)
mammii jobbar, dem två yngsta syskonen e på skolan och pappi, linus och ja e hemma och tråkar. eller jaa.. jag har lite att göra medans pappi spelar hög musik.

japp.. två kvällar i rad av att sola dubbeltid och igår så blev de 20 min solning ååh så klart så har ja bränt mej xD hahahaha ja e så smidig!
de roliga e att ja har mer färg på magen å nästan inge på armarna :-o
ja ser i alla fall inte ut som ja gjorde på alla hjärtans dag för ett par år sen då hela min kropo va rööd och ja inte kunde sitta på stolen i klassrummet på tannberg. ja tror inte att ella å anneli har skratta så mkt åt mej ;D

ibland då man tänker tillbax så saknar ja det så hemskt mkt och när ja känner så, så e det snart dags att hälsa på min kärlek anneli ;)

ja juste.. måste bara skriva om min och lillans brottningsmatch imorse, det är så att hon kan va väldigt svår att få upp på morgonen ibland men imorse va de lite väl jobbigt då hon vaknar till ibland och säger "ja ska, lååt meeej va" hahaha så kattungarna fick attackera henne lite och jag fick brottas med hennes ben för å få på henne kläderna xD så ja har fått min motion för idag. nu är det bara att vänta tills hon kommer hem som vanligt men j har tid att försöka komma på vad vi ska göra då hon kommer hem.

men nu ska ja kolla runt och se om ja hitta nån fin bil och så ska ja väl fortsätta med mina två motiv. minnes tatueringen av morbror och sakura blommorna.
de e så typiskt då ja rådfrågar pappi som kan och oxå har en jäkla fantasi och han tycker att motive ska va morbrors vita bas med texten "rip" och en döskalle. ja som inte vill göra en rip tatuering som minnes tatuering. de ska va sånt som får en att minnas morbror och inte påminna om aty han inte finns längre!
de ja vet e att de ska va en svart kajal och en plattång men sen så har ja hjärnaläpp och ja letat och letar för ja vill minnas världens finaste person på det finaste sättet och de e så klart tatuering :-P

ja måste tatuera mej snart för de va då länge sen!


//kimza ;)

I Will Never Grow Up ^~^

3/2-14

Heeej!
det va ett tag sen men de har inte hänt mkt.
helgen har vari lugn och mysig då ja har fått ha mammi hemma å kunna mysa med henne (massa kärlek till min älskade mammi) och vi sola dubbeltid lördag och sönda kväll så.. ja jag som inte e van har så klart bränt mej så de kliar i massor men de stoppar inte från att sola dubbeltid i kväll oxå ;p

nu väntar ja tills klockan ska bli ett så ja får hämta lillan och boka soltider :-D
och bråkar lite smått med soraka då hon ska jaga runt shiro.. ingen annan av dessa katter utan miin bääbis får inte röra sig utan sorakas tillåtelse. hon försöker bossa runt katterna men vi har ju så klart redan en chef som styr och ställer, jumjum (chefen).

nu till kattungarna: vi blörjar med shiros och dom springer lös här i huset men är mest uppe och härjar, ichigos första kull ( dom två busarna som blir ett år i sommar) leker med shiros kattungar men kan va lite hårdhänta så man får hålla koll ibland och den lille honan försvarar kattungarna och är lite av en plast mamma då deras mamma äter eller bara har fullt upp.
ichigos kattungarn busar på och blir bara större och större och nu så har dom börja gå på lådan och otroligt nog så har dom börja äta lite vanlig kattmat (de dom inte ska än) med ichigo så ska vi vänta tills vi ska börja avvänja kattungarna från att snutta från mammsen, tills vi ska släppa ut dom eftersom att ichigo ogillar soraka nå så hemskt att hon håller sig mkt undan.

och soraka har bra och dåliga dagar men i morse då hon följde med och lämna lillan på skolan så va hon lugn och inte lika ivrig. nog att hon skällde åt allt å alla men de vart inte så mkt för blir de för mkt så blir hon ivrig och halv galen.

nu har kära doggen somnat bredvid mej i soffan.





och så ska ja bjuda på en fin bild på mammi, min kära morbror och min halv morbror robi :-)




ooh sorakas rumpa får ja bjuda på oxå ;D


//kimza

I Will Never Grow Up ^~^

RSS 2.0