30/10 - 2012

Heej :)
 
i dag så är jag på hugget :P jag har städat lägenheten, diskat, städa kattlådan och snart så ska jag borsta min bäbisar fina :)
 
jag funderar på att fara och sola idag för jag börjar blekna bort :D
 
igår då jag, farmor och rune va i sollefteå så blev jag bombad med sms om jobb :) det känns så häärligt och jag blir så super duper glad :)
 
jag är såå taggad inför lördag (halloween party) och så klart såå kommer Jenny :D vääärldens bästa jenny :)

så jag känner på mej att det kommer att bli toppen skojj och så får Licette och Jenny träffa varandra och jag vet att det kommer bli skooj =)
 
 
och i förrgår (28/10) så fyllde min kära morfar 74 år :) grattis på deeej kära moofaaa (Lajos Ötvös)
 
då jag börja tänka på morfar så börjar jag tänka på alla där nere, Mina 2 Morbröder, min kusin Linnea, mammas Morbror Erling, hans fru, Nettan och Fredrik :)
och så klart morbrors fina vänner i Gbg =)
 
och såklart så hoppar min underbara morbror upp, lilla Micke eller Glamm Micke :)
jag hoppas att han har det bra där han är och att han saknar oss lika mkt som vi saknar honom.
 
 
min fiina Morbror :) <3
 
meeen från en sak till en annan..
vad alla hoppar in i ett förhållande så plötsligt :p och de blir så klart bara mer och mer "åh älskar dej mitt hjärtegull" och annat gulligull.. då får jag bara lust att skriva en massa gulligull om min stora kärlek, alltså mej själv xD

men det skulle bara se galet ut :D
och jag skulle bli dumförklarad men kärleken till sig själv är den bästa ;p hahahah fjaskelifjaskelifjaaask.
 
men nu så måste jag hitta på nå vettigt att göra tills bäbisarna har vakna så jag får borsta dom :D
 
ååh.. titta vad ja hittade.. då ella tok kort på mej på lektionen, enligt henne så skulle jag bara vända mej åt höger och titta vad som dök upp utan att jag såg.. jo en groda :D
 
 
Mata Nee 
                 // Kimza ;)
 
 I Will Never Grow Up ^~^
 

26/10 - 2012

Heej Heeej :)
 
idag så snöar det och det är förs:ta gången som Shiro och Ichigo ser snö och dom är helt tokiga här hemma :)
 
jag letade efter tvålen som jag har på handfatet inne på toan (den är inte där längre) och jag har letat som en tok för man vet aldrig om nån av katterna har rivit ner den och lekt med den men efter ett tags letade så kommer jag på att dom säkert har rivit ner den så att den har hamnat i sopkorgen som jag har under handfatet och så har jag säkert slängt den  :o åh jisses :p de måste ha hänt.
 
detta letande efter halloween kostym är nog det värsta som jag har varit med om alltså :o
 
det finns aldeles för många halloweenkostymer/maskerad kostymer som ska va så kallad "sexiga" och så klart är det kort kjol eller kort klänning och de kan jag inte leva med :s det är ju kallt och jag blir galen.. jag har suttit och kollat runt och varit helt galen för jag har inte hittat en utväg i detta dilemma. och så är det så att jag inte bara kan strunta i det heller för då blir jag galen nästa lördag :o vilket liv jag har alltså.. min hjärna är som en robot och jag måste övertänka exakt allt.. hur jag ska klä ut mej, sminkning och annat som man vanligtvis inte ens slänger en tanke på.
 
 
 
jag tror jag trillar av pinnen lite tvärt häär.. (efter en stund) japp då e ja tebax ;p
 
 
jaja då är det helg och jag jobbar ikväll, i morgon och på söndag :) kanooon härligt om ja får säga mitt :p
(lär jag nog inte säga på söndag då ja har slutat) :D
 
och på måndag så blir det äventyr till sollefteå med farmor -.- jaaa.. den galningen.
 
jag måste bara få skriva om händelsen igår då farmor kom på besök (som vanligt så hade hon ingen direkt annledning till att komma hit)
först så kommenterade hon att de ser förjävligt ut och började att stöka undan en massa och så kallade "städa"
sen så hade hon med sig ett par rosa gardiner som hon tänkte hänga upp tillsammans med mina lila gardiner med vita prickar och de sa jag ifrån för jag hatar att blanda rosa och lila för det är en ful blandning tycker jag..
antingen lila och svart eller rosa och svart. men hon lyssnade inte så jag skällde ut henne och då började hon härja med annat och tyckte att jag skulle ta alla mina betalda räkningar och övriga paper och hä in i en perm men de tycker inte jag för jag har en mapp där jag hä allting.. men hon fortsatte att kommentera så ja sa att jag skulle göra de (fast he gjorde jag inte) så jag tog permen och slängde den i kistan så hon inte får tag i den nästa gång.
 
och nu hittar jag nästan ingenting (  min egen lägenhet ) efter att hon har "städat" undan allt..
 
om ja blir sinnessjuk så hoppas jag att ni förstår varför :p
 
men men nu ska ja ta och mysa ner mej en stund innan jag ska äta och sedan gå i detta hemska snöiga väder till jobbet :)
 
Mata Nee
 
            // Kimza ;)
 
                I Will Never Grow Up ^~^

19/10 - 2012

Heej Heej :)
 
inte så mkt att skriva om idag, eftersom ja bara har varit hemma och latat mej efter att ha jobbat tre kvällar i rad :)
OCH.. så har ja mer jobb som väntar (wooohooooo) i veckan, jobbar mån,tis,ons,fre,lör,sön :D

det är en kanon vecka om ja får säga vad ja tycker om det :)
 
imorgon så hade ja tänkt handla lite och på sönda så blir det städning och myyys eller ja... jag myyser ju varje dag tycker jaaaaa :D
 
 
meen jag tänkte lägga upp lite roliga bilder på bääbisarna som ja tog i dag =)
 
Ichigo terroriserar mitt körsbärsträd (som vanligt) :D hahaha
och Shiro älskar att leka med just dom gardinerna :) försöker nog se lite oskyldig ut men det är vanligt.
 
så gla ja blir :) lite konstig bild men ni måste förstå hur svårt det är att ta kort på busiga katter som rör sig hela tiden ;p
 
såklart så ska ja visa upp meeh ja meeh ;o
 
jag förstår mej inte på mej själv alltså.. jag ska jämt ta kort på mej själv och lägga ut xD
det är såå typiskt lilla mej :P
 
meeen jag måste visa min fina bakgrundsbild på telefonen.. vem tror ni att det är? thihih
 
 
joooo Oneeew :] <3<3<3<3<3 thiihii just denna bild är magisk och förtrollar mej varenda gång jag använder telefonen :D
 
 
men nu ska ja sluta med att vara störig och hitta på något viktigt att göra =)
 
Mata Nee
                          // Kimza ;)
 
 I Will Never Grow Up ^~^

jävlacptjej.com 4/10 - 2012

Heeej Alla Fina Som Faktiskt Läser Min Blogg :)
 
 
själva rubriken "jävlacptjej.com är menat till mej så klart :) (så ingen tar illa upp)
 
hahah.. jag bara måste klaga (förlåt men så är det bland) jag är inte hungrig, jag har bara ätit frukost idag och jag har inte småätit eller nånting.. åh jag som brukar vara vrålhungrig innan kl 16 fast jag har småätit nästan hela tiden under dan för jag är verkligen ett svullo (fast de inte syns) damn you up there!!!! de som jag tycker är väldigt drygt som sagt.
meen.. även fast jag inte är hungrig och automatiskt inte känner för att laga mat så ska ja göra de ändå och tvinga i min yber lilla kropp varenda matbit. hahahaha eller ja.. kim måste äta.. blää på dej din dumma grej som förstör mitt projekt "kim ska gå upp i vikt och här med punkt"
 
meen då har jag jobbat för idag och följt farmor till sollefteå för att ta bort stygnen från maja. och jag fick 2 leksaks möss med kattmynta till bäbisarna och kattsand.
 
dagens workout va 20 kg och jag är så stolt (de va 20 kg kattsand) hahaha
 
 
nästa helg så ska jag och bäbisarna hälsa på rasmus i bjurholm :) Shiro och Ichigo har inte träffat sin "morbror" Rasmus så de måste dom, och rasmus vill verkligen träffa dom oxå :]
 
 
ne nu ska jag pusha (stavning?!) mej själv och laga mat sen så blir det att tagga inför ännu en arbetsdag i morgon :)
 
 Mata Nee ^~^
 
  I Will Never Grow Up
 
         // Kimza ;)

3/10 - 2012

Heeej Heej :)
 
jag vill bara skrva att jag älskar att logga in på bloggen och se kommentarer :) om ni bara visste hur super duper glad jag blir :p
 
såklart att jag ska lägga upp lite låtar, blir bara glad att jag får andra att lyssna på k-pop så som magda uppdaterar mej lite efter att jag inte har haft nå bra internet =)
 
idag så har ja å farmor varit i sollefteå och jag var och gjorde massa ärenden.
 
eftersom att jag har hört ADHD och Dyslexi så blev jag sugen på att blogga och skriva om hur min situation är för alla upplever sin ADHD eller Dyslexi olika :)
 
nu ikväll så har jag känt för att kolla på filmer då andra berättar om just ADHD och Dyslexi, så de fick mej att vela skriva om hur jag har upplever det. som te.x att ingen pratade om den hemska huvudvärken som aldrig slutar, hur jobbigt det är att sova med all energi som man har men ändå så har man ingen ork att gå ut eller göra något för att det ska kännas bättre. alla dessa tankar.
 
jag kan börja att berätta lite om Dyslexi´n : då jag gick i åsele centralskola och vi hade högläsning så smet jag alltid in på toan och satt där tills jag blev less och jag hade alltid tur att slippa läsa inför klassen. jag lärde mej inte läsa för en vi flyttade till åsele, i Göteborg så kunde jag alltså inte läsa. jag ä fortfarande försiktig om jag ska läsa upp någonting för jag har en tendens (eller hur de nu stavas -.-) att läsa snabbt för att få det undanstökat och då jag läser snabbt så blandar jag ihop bokstäver och meningar och så försvinner vissa bokstäver. men då jag läser sakta så är det väldigt tyst och hakigt. jag minns att jag alltid sa åt lärarna som vi hade att jag inte ville läsa högt för dom andra i min klass för att jag läste inte bra och jag blev nervös och då blev rösten skakig och ingen kunde höra vad jag sa, men dom alla tyckte att jag skulle för man lär sig och att det är bra att öva på att läsa högt. 
och till min energi: man kan säga att jag är hyperaktiv, impulsiv och super glad.
i gymnasiet så kallade en kär killkompis mej för duracell kanin (ni vet, från reklamen.. kaninen som bara går och går) för att jag va så på och dom flesta ansåg mej som jävligt jobbig och dryg. jag fick jämt höra "kim du är 19 år och beter dej som 5 år"
jag har aldrig kunnat klura ut hur jag skulle kunna bli av med all min energi så jag skulle bli trött, eftersom jag inte hade någon ork till att gå ut och springa eller städa. då jag väll hade ork och jag inte kunde sova pågrund av all energi bara såhär mitt i natten så städade jag min bamse garderob och gjorde fint på hyllorna.
sen är det hemskt varje gång jag går och lägger mej för jag ska tänka på allt. nu tänker ni att ja men de händer att man gör, men ni (kanske inte) förstår att jag har väldigt djupa tankar, då ni kanske tänker på att nii måste kanske komma ihåg tvätten i morgon, då sitter jag redan och skriver upp en massa saker som jag måste göra på lappar eller i min bok. jag ligger sedan och tänker ut exakt vad jag måste och ska göra dan efter.
jag är väldigt impulsiv då det gäller köp eller beslut som ska tas. det med impulsiva köp börjar faktiskt att gå mej på nerverna. jag kan inte riktigt tänka då jag far och shoppa. det som är farligt är att totalt stressa mej för det slutar bara i kaos i min hjärna. då det gäller städning. som garaget hemma, då hela garaget skulle stadas och det var fullt med grejer på golvet och en massa små grejer, då  blir det blackout för mej för jag vet inte vart jag ska börja och det blir jobbigare att städa för jag står och tänker intensiv över vart skruvarna på golvet ska ligga och alla verktyg. det slutar med att jag ger upp och linus får städa.
 
då jag säger att jag är väldigt blyg så är det ingen som tror mej pga min energi som får mej att prata med dom jag inte känner eller någon som jag gillar. det är klart att ingen tror på mej då, det hade inte jag heller gjort :)
 
på gymnasiet så hade jag huvudvärk konstant, jag gick och la mej då jag hade huvudvärk och vaknade med den jäkla huvudvärken. så var det jämt och jag va jämt besviken på mej själv för att jag gjorde två tal på matten som va ca 1 timma. jag va fruktansvärt förbannad över att jag inte ens klarade av att läsa en bok utan att jag glömde vad som stod på sidan som jag nyss läste. allt gick så fort i gymnasiet och jag hade alltid annat i tankarna på lektionerna, då jag oxå dagdrömde hemskt mkt om mn dröm att bli läkare och funderade ut hur livet skulle se ut.
 
en rolig sak som jag måste ta upp, hur exalterad jag blir då jag te.x ska följa robin, licette och svensson till övik för att kolla runt lite och köpa sånt som behövs. joo kvällen innan så brukar jag alltid duscha och ställa fram smink, parfym, deo och sånt tills den dagen. och dagen efter  så kliver jag upp tidigare och sminkar mej, tar på mej nå fina kläder och fixar lite. bara ens sånt. då vi har planera in en fest så blir ja ännu mer exalterad och gör samma sak igen. så är det och jag rår inte för det. jag kan inte fatta att jag gör så men så är det tydligen bara.
 
så klart så ska ja va dyslektiker oxå på köpet: tack va snällt. det har ju med läsningen att göra och stavningen.
jag vet inte vars jag ska placera att jag glömmer saker, nånstans. tur nog så är det inte extremt och det är jag glad över men det märks då jag skriver ibland och då jag ska läsa. jag är en unge som har väldigt mkt frågor (som jag har tyckt varit väldigt dåliga frågor) och haft problem som ung att fråga.
 
jaja.. jag är ett bokstavsbarn men det är inget som jag skäms över.. faktiskt.. otroligt nog :)
 
det som stör mej är att folk fattar inte att mitt beteende har med ADHD att göra och det är ingen ursäkt.. jag vet men det är sant i mitt fall. folk tar mej inte på allvar då jag är utan medicin och det tycker jag inte om, dumma människor (i min tanke nu: mitt hat mot mänskligheten dyker plötsligt fram)
 
det som oxå är svårt för mej är att då man har planer på att tex fara utomland till kreta med en vän och hon ändrar och säger i sista minuten att "nä vi far till egypten istället för det va billigare" (typ)
sånt är svårt att hantera för mej.
 
men jag är glad att det finns medicin och hjälpmedel.
fast biverkningarna på medicinen i lite väl dumma tycker jag, som tex ingen aptit och då menar jag.. ingen matlust och man äter pyttelite mat, i början så äter jag fyra skedar per dag om jag äter lunch (2 matskedar till lunch och 2 till mat) för då jag tar medicinen på morgonen så äter jag så mkt som jag bara kan för att jag vet vad som väntar under dan.

vissa tycker att det är löjligt och har hållt på att tvinga i mej mer mat och de resulterar med att jag blir illamående och får spykänsla eller att jag spyr. men så klart så äter man inte så lite hela tiden utan man kämpar för att äta mer och mer. tänk: jag som älskar att äta och som småäter hela tiden. det är väldigt hemskt men med medicinen så är det inge småätande och det är skönt =)
det skit pissiga e att jag går ner i vikt.. javet ja vet att jag gnäller om min vikt hela tiden men jag har väldigt svårt att gå upp i vikt men super duper lätt att gå ner i vikt (nu tänker dom flesta att jag bara ska va glad för att slippa gå upp i vikt men då ger ja er fingret och säger att jag väger 40 kilo!!! det är inte normalt) eller i och försig så väger jag 45 kilo nu men ändå, jag måste ändå kämpa mej upp till toppen.
jag vill oxå ha kärleks handtag tex :( jag är spinkig och helt utan fett.. det är kanske dom flesta tjejernas dröm men det är då fan inte min dröm. jag tycker om att vara lite mullig och söt :)
 
och så måste jag berätta att jag tycker inte riktigt om att prata om vad jag känner och tycker inför andra utan jag älskar att bara skriva av mej. när jag är arg, ledsen eller super duper glad så tycker jag om att skriva det som alla kanske har märkt :) fast då jag är super glad och ska skriva om att killen som jag är förtjust i kanske pratar med mej så skriver jag det i min bok för då måste jag skriva hans namn och det vill ja absolut inte skriva på bloggen för det kan bli lite pinsamt om han läser den ;)
 

och tillsist MITT SJÄLVFÖRTROENDE: woow säger jag bara.. under alla dessa år så har ja haft så dåligt självförtroende men med min medicin.. wooow jag får ett super duper bra självförtroende. som tex när jag är ute och kör med pappa (tan medicin) jag är så himmla rädd att hela jag skakar och jag nästan gnislar tänder och vill verkligen inte vara ute på vägarna och köra utan att jag vill köra i skogen, och att jag inte vågar gasa.(med medicin) så är jag ute på vägarna, lite nervös och såklart så vågar jag gasa mer men är fortfarande lite försiktiig så det inte blir blyfoten nr 1 alltså att jag bara gasar (foten blir tung) typ =)
 
men nu till lite kpop gammal som ny :)
 
 
G-dragon - crayon och G-dragon- one of a kind är tipsad till mej av magda annars tror ja aldrig jag hade hitta dessa roliga mv ;p
 
ja ska bara klaga tvärt innan jag är nöjd.. jag hatar att spotify inte uppdaterar kpop.. finns nästan ingenting -.-
jävla bög helvetes skit oxå!!!!!
 
men nu ska jag sova för i morgon så äre jobb och sen följa farmor för att ta bort stygnen på hennes cp katt :)
 
  Hej då alla finisar som på ett eller annat sätt tittar in hit, kommentera gärna och har ni nå frågor så fråga gärna :) jag blir bara super duper bamse glad att svara på frågor =)
 
                Mata Nee ^~^
                                         
 
I Will Never Grow Up ^^
 
                     // Kimza ;)
 
 
 
 

RSS 2.0