dagen innan julafton 23/12 -2012

Heeej :)
 
då är det julafton i morgon och jag jobbar :D men det kommer att kännas tungt att kliva upp 05:00 i tre dagar :o 
men he klarar då jag :)
 
varje gång som det kommer ut att en speciell dag är jordens undergång -.- (igen)
måste alla tro på det då? jag har trott på det en gång i mitt liv och de misstaget gör jag aldrig om. 
just den dagen så va de världens liv på fb.. varför? herregud.. jag har alldrig varit så irriterad som ja va den dagen för det enda alla pratade om va "jorden skulle gå under idag, men de gjorde den inte" nähää.. de menar ni väll inte, va glad att det inte blev jordens undergång och sluta prata om det då! 
de va min tanke :D 
 
och såklart så känner jag ingen jul känsla alls.. inte? nej, jag har istället ont i magen inför jul och tycker synd om alla som är helt galen och pyntar, bakar och lagar en jäkla massa julmat. ni märker att jag inte är ett stort fan av julen va :) hahahha 
 
imorgon så är det andra julen som alla firar med sina nära och kära och är så lycklig medans jag och min familj sörjer inombord för att det är andra julen som min morbror får tillbringa med alla änglar istället för med oss.
 
just tanken att då han fyller år, då vi i familjen fyller år, vid jul, o nyår m,m så går det inte att ringa morbror och prata med honom. de jag tycker e värst är min födelsedag. jag kan inte minnas nån av mina födelsedagar som min morbror inte har ringt och härjat. alltså han ringde varje födelsedag. de va höjd punkten på hela dan men att nu sitta där och vänta och han inte ringer och man tänker i efterhand att " vafaan.. han kan ju inte ringa mej, han finns ju inte här längre" det är fruktansvärt. 
 
mamma sitter inte i telefonen hur länge som helst så som hon gjorde förut. min morbror hade en kanon förmåga att få mamma att skratta så hon nästan kissade på sig. nu så va det länge sen hon skrattade så mycket. 
 
 
 
det här är nog bara en tanke som jag har men i min familj så har vi turen att ha en helmysig kille som påminner mej om morbror och på något sätt så tycker då i alla fall jag att dom är lik varandra. dvs min lillebror rasmus. 
rasmus är familjen goa clown som alltid får oss att skratta. 
 
 
 
 
ah meen.. nu ser inte rasmus ut så här längree.. han ser stor ut :o på dom här bilderna så ser rasmus så liten ut :) 
 
men ni förstår :) 
 
vilken tur jag har som har en lillebror som är lik morbror, en lillasyster som är lik alexandra och min andra lillebror som faktiskt är lik pappa :) men så har jag oxå världens tur som har världens underbaraste mammi och pappi :) 
 
då undrar nog ni "och vem i hela friden är du lik då kim" jo enligt pappa så e jag lik farmor då hon va ung (åh herregud neeej) men enligt alla som sätt både mej och mamma plus mamma själv säger att jag är lik henne så jag går efter det.. jo jag är lik min mamma på utsidan men oxå lik min pappa på insidan :) 
tack gode gud för att jag inte har fått mammas humör :D för den har linus fått ta del av istället :p
 
men nu måste jag gå och städa klart :)
 
god jul och gott nytt år morbror, molle, alexandra, jill, mormor och farfar :)
hoppas ni har det bra och firar julen på det bästa sättet som finns =) 
 
Mata Nee 
 
                // Kimza ;) 
 
 

ja men då va de lucia då den 13/12 - 2012

Heej :) 
har nyligen vaknat och ordna lite så ja e redo inför ett arbetspass lite senare :D
 
igår va jag, farmor och rune i övik för att handla julklappar :) 
inte för att de gick så bra mellan mej och farmor men de gör de nästan jämt.. 
hon blev skit sur då jag inte ville ha en julgran, och så stressade hon mej hela tiden och jag hann aldrig titta runt. 
så hon surade som en liten unge, som vanligt :p
 
igår kväll medans jag kläde paketen så tittade jag på "svensk maffia" och såklart då jag hade sätt färdigt de så kunde jag inte sova och fick sån lust att diskutera med någon :D hahaha men de sluta lyckligt då jag och bäbisarna myste ner oss i min goa mjukis filt :)
 
problemet med datorn som jag tog upp tidigare var jobbigare än förväntat men då finns min kära kusin som alltid räddar mej =) 
 
jaaa ni.. då ska ja återgå till sista episoden av one tree hill (sista säsongen) *ooh spännande* 
 
klar för start :)
 
Och så måste jag visa upp mina fina tjejer ;)
 
Mata Nee 
 
               // Kimza ;)
 
I Will Never Grow Up ^~^

11/12 - 2012

Heeej :) 
 
idag så händer det inte alls mkt.. bara ligga hemma och slappa = vem försöker ja lura, ja blir faan helt jävla tokig alltså.. det är så här att jag har försökt i flera dagar att ordna så att min dator tar emot min mobil! alla jag frågar anser att det är min mobil som är problemet för att den säkert behöver uppdateras men faan ta er (så sur ja blir) för min mobil har dom senaste uppdateringar och jag har hittat felet! felet är att jag på något sätt måste installera om MTP USB driver och de försökte jag med igår men åt helvete gick de så jag ger faan upp.. jag orkar inte längre och får man hjälp.. nej.. ni vet att jag är inget data snille och jag vette faaan vars jag hittar det usb programssheletesskiten nånstans.. jag har kollat på microsofts hemsida men där står det bara en massa skit som gör mej ännu mer förvirrad :s 
sååå.. jag vill ha min kära kusin här som kan hjälpa mej :´( 
 
meeen.. måste lämna detta ämne nu innan jag blir arg och ledsen :) (ibland önskar ja att ja va ett data snille :O ) 
 
i morgon så åker ja å farmor till övik sör att julklapps handla lite :) 
 
sen nån gång så ska vi tydligen baka lussebullar :s bara för att ja bad henne om fler påsar med lussebuller för att jag älskar doom såå mkt :D 
inte faan vill ja baka :o ja e för lat för det :D 
 
nu ska ja försöka orda alla dessa problem med datorn och telefonen :s önska mej lycka till och hoppas på att jag inte kastar sönder telefonen i slut ändan :p
 
 
Mata Neee 
                  // Kimza ;)
 
I Will Never Grow Up ^~^

RSS 2.0