.....

läste nyss: En kille gör sin tjej avundsjuk med andra tjejer. En man gör andra tjejer avundsjuka med sin tjej.

min åsikt: ofc.. sant :) ( känner igen meej :O )

en fråga: varför finns kärlek? (mellan tjej och kille, kille och kille, tjej och tjej)
det är en av alla fällor som vi alla faller i ett antal gånger i våra stackars liv. men varför? man måste ändra på sig för att den andra ska va nöjd. i ett förhållande så brukar det vara så att det är en som är engagerad (stavning :O) alltså bara en som är det.. som ger sin partner en massa och gör allt romantiskt och göra allt mysigt och sånt. den andra bryr sig inte så hårt.

förhållanden som tar slut är hemska.. tycker vi alla.. vi säger att aldrig mer, aldrig mer att jag ska skaffa en ny kille/tjej. men det blir så ändå å "krossat hjärta" hela tiden. värt? emm..

en skit grej egentligen men de e väll jag ensam om.. räcker med att ha en lite "småförälskelse" ( hittade inte det rätta ordet men ni förstår ) i en kändis eller så ;p

jag har ju min onew ;] mmmm.. mummsii



  // Kimza ;)

          I Will Never Grow Up ^^


12/2 - 2012

heeej :)

hemma från en helg i junsele med min kära kusin robin.

en tanke som har slagit mej i dag:
tänk om alla man älskar skulle plötsligt dö eller bara försvinna från ens liv (på något annat sätt)
vad gör man då? gud så förvirrande och ensamt det skulle kännas.

och och och.. emm.. ja en till tanke som är väldigt ointressant för alla normala människor, men som jag tycker är viktigt (sometimes) ja men på väg till forsmo i dag så delade jag med mej av den tanken till min kära kusin robin :)
"tänk om flera år.. hur mkt träd finns det då? och några år efter det.. kommer det bli så att vi till slut inte kommer att ha några träd?!

min första tanke som jag skrev om att förlora dom man älskar. tanken kom för att det hände en incident men jag har ingen lust att ta den på bloggen och berätta eftersom det är aldeles för personligt och jag känner helt enkelt inte för det.

men klockan är sent så jag ska snart krypa under täcket bredvid lillan men fööörst så ska jag få i mej nå gott innan jag somnar :)







lite skojj innan jag fickar och går och lägger mej :)

  // Kimza ;)

           I Will Never Grow Up^^

                                             Älskar dej mammiii och sov så sött :] du är guld värd, glöm aldrig det <3<3<3


daaaagens söötiiisar :]


toma ikuta                                                          hiro mizushima






såå gulliga :] <3


en till sööötiiis som tydligen e på bus humööör ;) <3



     // Kimza ;)

7/2 - 2012

heej heej :)

eeem.. idag har bara varit en vanlig och tråkig dag för mej :o har suttit på sjukan från kvart i två till typ fyra tiden.. för att få ut pappas recept.. hmm.. hade jag inte suttit där så hade pappi aldrig fått nån medicin ofc och jag vill så klart att han ska kunna sova på nätterna utan att va uppe och ha värk som gör honom små suur.

ja just ja.. debatten om ambulansen.. ja.. ja säger bara en sak.. alla kommer att flytta härifrån! eller så låser dom in sig och slänger saker som man kan göra illa sig på. jag tycker detta e hemskt. att vi ska ha en akut bil och av det jag har fått höra så kommer det vara en undersköterska och en sjuksköterska. då får jag tanken att detta faan inte kommer att gå.. det här kommer inte att hålla. dom har inte utbildning för detta arbete. dom vet inte vad dom ska göra vid en olycka tex. jag säger bara en sak: åsele kommer att gå under.

pga detta så ska verkligen min familj flytta. vi vill absolut inte bo här (för rasmus skull) han och säkert flera andra som har diabetes kan inte vänta i en timma på en abulans från en annan ort ska komma. dom hinner dö om dom hamnar i en koma. aldrig i livet. det räcker att min morbror dog i en diabeteskoma. jag vill faaan inte förlora min lillebror på samma sätt. han är bara 14 år och har livet framför sig så aldrig i livet att min familj stannar här.

tänk på alla äldre..!!! vad faan ska hända med dom? ska hela jävla åsele dö ut eller!? ska vi utrota åsele?! va?! jag blir så jävla förbannad.. det ska finnas en ambulans i varje ort tycker jag.. kosta vad det kosta vill! spara pengar.. sicken lame ursäkt för att ta dö på invånarna här!

jag ville så gärna vara på mötet och stötta åsele.. men jag skulle aldrig klara av det.. jag skulle dödshota dom.. emm... inte det bästa tycker då jag! så jag stannar hellre hemma med min  ilska. bättre att jag håller den här hemma för mig själv än för alla på mötet. men jag ska då säga att det var många där och det gör mig glad :) he ska kämpas för att få ha kvar ambulansen. för det här e fan löjligt.. men det är typiskt.. i större städer har dom ju fan mer än en ambulans och i små orter så ska de fan tydligen inte va nån ambulans bara för att spara pengar.. give me a break!!!

det är därför jag hatar mäniskor.. vi är så jävla dum ibland.. så lättpåverkade och hemska varelser.

meen jag saknar min mammiii, lillsnuttan och rasmus så klart :) jag vill ha hem dom i morgon!!!

+ att det är bäst att mammii kommer hem för jumjum grinar så otroligt mkt och han letar i förjäves efter mammii som oxå e haans mammii.


nu för att lugna miig och göra meeej happy face så ser jag på onew som e miin störta faviiiis och som är väärldens söötaste och gulligaste i hela väärlden :] <3<3<3  







sääärleeeek :] <3<3<3<3

01/02 - 2012

shaaa :D

det va faan ett tag sen ;P

emm.. ja niklas e kvar här för jag har bundit fast honom så han faaan inte kan fara hem :D

och.. emm.. ja alltså det händer aldrig nå häftigt i mitt liv faktist å så men alltså jag ville bara visa att jag inte e dööd :o emm.. så ja.. JAG LEVEEEER  =)

meeen inge mer å skriva så emm.. ja...

but still!!! galen i onew ofc ;)

mummsiiiiii :]





såå vi hööres :) nån gång i framtiden *thiihiii*

                    // Kimza ;)


I Will Never Grow Up ^^

RSS 2.0