28/2 - 11

men go morgon :) hoppas att alla har sovit gott för de har inte jag! jag lega uppe och förväntat mej det värsta och bara gråtit i min ensamhet.

MEEEN! det gick bra :) gud vilken gullig läkare hon är. jag blev så glad av att sitta och prata md henne och svara på frågor. man verkligen såg på henne att hon har ett hjärta :)

innan ni börjar fundera vad jag mena med att hon har ett hjärta!? hmm.. ja alla har ett hjärta men det är inte så jag menar. jag har bara träffat läkare (här i byn) som bara sätt mej som en börda! bara skyndat sig för att dom ska kunna gå tebax och fika typ! jag tål inte läkare som kan ta tid med sina patienter och verkligen bry siig och försöka göra något åt saken.

när jag va orolig för mina knän så fick jag svaret (efter att läkaren kände på knäna i 5 min) att det är normalt att det gör ont! sen gick hon bara där i från!
jag har aldrig varit så sur för jag va bara där för att få reda på vad det va med mina knän och hur jag skulle bli kvitt smärtan.
jag vet nu att jag har för små knän (växt för fort) och det betyder att dom är väldigt svaga så jag måste träna knäna :)
det fick jag reda på av en annan läkare.. knäppt! det va ju baah de ja ville veta å det är väll inte så svårt!

men det jag inte tål är då läkare som bryr sig i sina patienter för utan patienter så har läkarna inget jobb ju! (kan man tänka)

jag ska aldrig bli en sån själv upptagen snobb!! aldrig.. hövva!

men men de gick bra och det ser lite ljust ut för mej :) och när ja fick höra att hon skulle skicka en remiss till lycksele psyk så kände jag en konstig känsla " är jag en psyk patient nu oxå" hahahah sicket gott skratt :P

så nu sitter jag och dricker cola och äter ett päron :) hahaha

// kimza ;) I Will Never Grow Up ^^


tänk att man kan sakna sitt långa håår så himmla mkt :O hihihi
men ja e på goood vääg och kommer snart ha långt och fiint hår igen :P
till sommarn blire nog löshåår som gäller ;) och färga håret blont/rosa xD grrr... xD


26/2 - 11

heeej :)

känns lite bättre.. meen baaah pytte lite :p

jag har städa as mkt hemma medans mamma jobbat i dag.. sjukt jobbigt och jag e så trött och less men ja e på party humör :O ooh noo!!

detta trycker ner mej hemskt håårt just nu:

* jag blir bara deppig då jag tänker på min vääg ner te gbg :( (asså pluggandet och hur lång tiid de kommer ta)

* körkortet.. eftersom att ja e så mesig och vågar ingenting.. jag vill inte veta hur de kommer att gå då jag ska köra om en bil för första gången i mitt liv! :o lixom jag älskar ju att åka foort men har määrkt hur mesig ja e.. jag vill hålla mej borta från samhället och jag vill bara köra då det är mörkt och i skogen. (dvs där det inte e nå folk som kan skadas) + att vi barn brukar ju mobba farmor för att hon kör 50 på storväg å typ 10-20 annars.. men nu ska ja va tyst för jag kör lika sakta om inte mer sakta än henne :o men ja e så hemskt rädd för olyckor och att jag ska orsaka kaos! shit.. fast ja har ju de en gång xD korsningen då man kör förbi frillan då man kör rakt fram xD hahahahahahhaha de va pinsamt å så fick ja kärring stopp för tvåan va i -.- suck på mej men ja glömmer jäämt boort de.. !! :s att man ska tänka på så himmla mkt då man kör e ju helt jävla otroligt! och med min ävla konsentration så fuckar de siiig hela jävla tiin :@

* ååh massor meeer som handlar om att ta siig i från den häär skit hålan :s de e ju omöjligt ju!!! (för mej)


jaaa.. och att en liten diss (igår) fick mej att flippa.. de fick bägaren att rinna ur! :s

jag blev lite dissad av min pojkvän på fb då han skrev med en tjej kompis å de gjorde mej tokiig och börja gråååta ännu meer :O ja vet att det låter så korkat men jag är sån.. när jag ber om uppmärksamet på det sättet så ska jag få det, annars blir ja suur å då han man skitit i de blå skåpet ett tag.

men men såån e ju jaag :) lite konstiiig men de fåår man fan leva med då man vill va med mej :)
faast han kanske baah föll för mitt utseende (kan ja inte fatta men men) och inte hur ja e :P
men han fåår vänja siig viid en ett år äldre flickvän som e jävligt barnslig och krävande :P

men undra hur de gååår på den studentfesten eller va de nu e :P dom har ju studentfester nästan jämt.. jag tycker att man har de då man går ut sista året.. eller ?! ;p

i dag å i gåår va en lite tväärig dag på nå viis.. först träffa ja björn (ett väldigt gammalt ex) i går. han e förlovad med sin tjej och dom har flytta till ett hus här i åsele :) hur roligt låter inte det =) ja menar att jag är glad för deras skull. det är ju alltid roiligt att de går bra för andra :) och han förtjänar ju den bästa (yasmine) för han e så snäll.
och i dag så messa ponti meej xD hahaha asså vad är det häär :) det var ju oxå kul :P men ja e aviis på han för han bor redan i gbg :o men jag tror han saknar meej xD hahahahahah sist vi träffades va ju i sommras då han va häär i åsele tvärt och vi va å bada å det va ju as skojj de med =)

men nu måste ja nu fundera på vad jag måste göra med alla dessa ämnen :s ååh.. jag vill inte tänka på de men ja mååste jue *suck*

men men så e de ju :P



en glad mitt i dimman. många fina tankar och inga bekymmer. allt va så bra och roligt. varje upplevelse fastnade som ett plåster och kommer alltid att sitta där när dimman strävar fram.
man ska alltiid tänka positivt och ställa sig på fötterna igen och bara köra hååårt.. alla kan göra vad som helst bara dom ger siig faan på att göra det så lyckas dom oxå med det.
inget är omöjligt.. allt är möjligt!


när döden lockar såå vet man att mörkret är riktigt nära. men då lockar det mer med att leva ut sitt liv för man är så nyfiken på livet och hur det kommer att se ut och sedan sluta. låt aldrig mörkret ta över och locka över på andra sidan. det är helt onödigt. så ska det inte vara. även om man trivs i mörkret så vet alla att det är bättre i ljuset. och kommer alltid vara.


Remember That I Will Never Grow Up ^^
I Will Always Be Like This Because I Like It!


ingen katt kan ersätta MIIIIN bamse :'( världens vackraste, gosigaste och busigaste katt. det kan ingen ändra på. men du är väll där uppe och tittar ner på oss och JumJum men du ska veta Bamse att ingen kan ersätta dej för du e speciell och jag saknar dej varje, minut, timme och dag! det kan ingen ändra på. men att dom tar dej i från mej :'( du är världens bästa kissis och kommer alltid att vara för mej :]


jävla skrot helvetes bil jävel.. en rullande gaskammare!! ååh.. just nu så tycker jag att volvo e skiit och volvia är mer än baah skit.. blää.. de e ju volvia som starta allt.. förstörde växellådan :s åh så blanda farmor in HAAAN! väärldens sämsta.. ååh.. min ilska varje gång ja kollar på bil jäveln.. aldrig en volvo igen! ALDRIIIG!! skit jäävla äckel biiil!


hahahahahaha mååste baah lägga upp den här asså förr förra sommarn!! hahahaha.. kära kusi tog kortet och jag doog av skratt.. vart har han handen!? HAHAHAHAH e de normalt för killar att jämt ha handen i byxorna ?! :O verkar så i alla fall :P väärsta kill grejen så vi tjejer kan ju gå runt med handen innanför bh:n xD såå fult ^^



det är min äldsta lillebror linus xD
kortet tror ja att magda har tagiit såå ja tog den av henne och lägger upp den häär :P (han kollar inte min blogg ändå)
det va då han gick i nian (då ja gick första året) och han går andra året på fordons i villis.. dom skulle ha ploj kort då xD eller ja de syns för så ser han inte ut annars xD men de e ett gott skratt :) maan döör av skratt :D


baah för ja älskar hana kimi..


och hatar renar mest av allt! äckliga å dumma varelser!


btw så e de häär min minsta lillebror rasmus xD ahahaha ja å lillan sminka han :P
hahahahhaahaha duck face :) love it (han kollar inte heller på min blogg ;) )


saknar en hel del :) hahahah har nog aldrig sått så många stå å gapa förr ;)
jag och linus (min lillebror) gick på MIIIN bal xD såå fina :)


då älskling toog studenten :) han som e längt ut åt -->


ja å ella då vi tog studenten ;p miin sverige flagga va ju faktiist finast den dagen ;) grr.. mummsiii <3


ååh på flaket xD hahha :P


hahaha på nå vänster så älskar ja den bilden så in i norden :P


<3


Per Niklas Joakim Matsson :] du ska aldrig bli så orolig och tro något sånt om mej.. jag skulle aldrig göra så. du vet att det är bara dej som jag vill vara med :] du är min diamant och kommer alltid att vara det <3
jag skulle aldrig lämna dej för nån.. aldriiig :] du ääär bara miin och det kommer alltid vara " you and me togheter forever" <3

du är det finaste jag har och baaah såå du vet så e du super duper bäästast i hela väärlden ;] <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

// kimza ;) I Will Never Grow Up ^^

go natt världen!

just nu så måste jag få skriva hur jag känner..

jag har vari riktigt lätt irriterad hela dagen, jag har ont överallt och jag känner mej verkligen värdelös..

jag orkar inget längre.. just nu så känns allt ovärt! exakt allt..

måste jag verkligen bli ledsen nu och sitta å grina tusen liter!!

tydligen så måste jag! för just nu så gör ja det.. jag ligger helt seriöst på botten av en håla där ja inte kan komma upp oh regnet bara faller på mej.. jag känner mej blöt men oxå smutsig. sån smuts som aldrig går att få bort, även hur mkt som regnet faller och blötare jag blir så händer inget!

jag orkar inget just nu! just nu så orkar ja faan inte att sova så jag blir uppe i natt!

jag är trasig och helt jävla använd! går inte att använda nå mer.. det är bara att slänga! kan tas fram och använda när inget annat går att använda..

det står så mkt jaaag och mej att ja blir arg på meeeh själv!!!

egoistiska helvete -.- men då får ja väl va de ra men just nu så känner ja efter en hel del!

så nu orkar ja faaan inge mera!



// Kim = I Will Never Grow Up ^^

meen shaaa!!

nämeen heeej :)

snygg headerr va ;p baah föör ja älskar niklas så mkt och för att ja inte skäms över honom ;)
så jag kände för att blotta honom lite så alla seer hans skönhet :)


hihihi ja e trött å less.. jag vill börja skolan och ta körkortet! ( väärldens farligaste människa ute på vägen oxå!! = mee )

men men nu så orkar ja inte skriva nå meer.. dryygt just nu!!

seaaa // kimza ;) I Will Never Grow Up ^^


ja fåår ju bjuuu ;););) xD

humooor :)



vi hade as roligt :P

lycksele!!!!

det var en helt awesome daag i dag :)

lite bilder ;p



sebbe testade christers hippi glasögon :)


christer i skolmatsalen :) hihihi


åååh söööta anneli i skolmatsalen :)


rök paus ute med christer, anneli, sebbe och en kompis till sebbe xD


va å köpte pocky!!! jordgubb och chocklad xD mummsiiii <3<3


christer sitter å mummsar på en pocky, på polis stationen :P


christer då vi va å bowla :)


anneli :)


christer å anneli :) <3<3<3


jaag xD haha sääxiiig :P



söööt anneli <3


anneliii xD <3


gulli gull christer :D <3


kim blev då less på att va sämst däär ett tag xD



ååh våran fiik pyramiid xD snyggiiisch :P

// kimza ;)

NÄMEN HEEEEEEEJ!!!

lite damp men ja e såå peppad å ja tror snart att jag döör!!

ja e as peppad... i morgon faar ja te lycksele! jipiiihooooooooo

spendera hela daaan (näästan) meeed min favoo MASTEEEER <3

he iiis my star :) aa big one!! =)

åh så känner ja meej nödig oxå xD skit roligt *asg* döööör av skratt!!

just nu så kollar ja på roliga klipp från idol audition :) humor ?! JAAAA



miin du magdiiis pagdiiis!? då vi satt å kolla på den här videon hela tiden och doog av skratt?! ;p minen :)







magdiis gick lööös meeh min gamla mobil som hjälp ;)


MY MAAAASTER <3<3<3 som ja ska va meed i morgon :)
har tyvärr ingen annan bild på han men de läär ja fåå i morgon xD MASSOR :)


kände föör att lägga ut den xD sketa snygg ;) hahaha
ja å liiinus (min lillebror)
de syns inte för han e längre än meeej :'(

men nu måste jag göra iordning och gå å lägga mej innan ja döör ;p

// kimza ;) i will never grow up! don't forget that... <3

21/2 -11

nämen HEEEEEEJ!!!

jag har sutti å försökt få in en bra headeer men nu tror ja att det funkar.. kan ju ha den häär tills de blir en riktiig snygg en xD

hahah nu sitter ja i morgonrock och nattlinne å försöker fundera ut mitt liv :)

jag tycker att mamma kan kliva upp snart!! ååh.. va det känns dryygt å baah sitta häär men ja tror ja ska va duktig å städa å diska upp innan mamma vaknar :) pappa har tydligen vari uppe hela natten å nöff nöffa neer hela nedrevåningen :O blir man förvånad.. ne =) killar asså.. jaaa...

åh kärate e på sin andra praktik vecka :) så man kan ju säga att de gåår bra för han ;p

ååh.. väärldens bäästaste magda har hjälpt meeej meeeh bloggen (läärt mej) eftersom att ja e helt efterbliven men de gillar vi xD

Taaaack väärldens underbaraste maaagdiiis pagdiiiis :] <3<3<3



MIIIN sööötrumpa ;] <3<3<3









den gör helt enkelt min dag :)

// Kiiim

i will nerver grow up!

17/2 - 2011

men go moorgooon allesammans :)

nyss fika och sminka meej(?!) emm.. men men xD

ska väll snart gå upp på apoteket åt pappa -.- dryyygt!! 

-15 grader å ja har shorts och tröja (väägrar att byta om) åh så ska a gå ända diiiit! NEVER! hahah

om jag va ett djur, vilket djur skulle ja va?! hmm.. ja vet inte.. ett lejon kanske ;)

om ja va en färg, vilken färg skulle ja va?! åååh!!! ROOOOSA <3

om ja va en bil, vilken bil skulle ja va?! Alfa Romeo :) <3

om jag fick bestämma, storstad eller mindre stad/ samhälle! vilken skulle ja vilja bo ?! ;p hihihi lätt!!!! stooorstad xD

stockholm eller gbg!? GÖTEBOOOOOOORG I MITT HJÄÄRTA <3<3<3 HAHAHA

men nu så kan ja inte häärja nå meeer men he kanske ja gör i kväll ;p ( men de som e såå kul :( )

för nu ska jag handla och börja gö maten!

// kimza ;)






om ja fåår välja, snygg eller bääst! vad väljer ja ;) ?!

BÄÄÄST = i am xD

16/2 - 2011

sheniiixen :)

ja de e ju snart den 17/2 men ja skriver den 16 i ställe xD

jag har som inge för mej nu och sitter baah meest å degar :P

fast i dag så har ja städat lillans rum och jag å linus har fixa i ordning barnens tv och allrum. så nu e ja trött och har ont i ryggen :o

älskling ska på praktiken igen i morgon/dag. hoppas att de gåår bra föör stackarn :)

just nu så sitter ja baah å tänker ( som ja jäämt gööör)  så nu tänker ja skriva om min stackars pappa som det faktiist är riktigt jävla synd om fast han kan va som han är ibland men alla har sina dåliga sidor.

men tänk om det gåår att utrota cancer ?! det måste ju gå tycker jag :)

efter att ja kollat på miixx ' s blogg och fått läsa om en tjej med cancer så tycker jag mkt synd om henne :( men känner oxå haat.. över cancer, denna vederväärdiga sjukdom som kan leda till graven! hur faaan kom den till!

när jag blir doktor å sedan (kanske) proffesor så ska ja faan utrota cancer! vem behöver den lixom. men jag ser en spärr som får mej svag. de som orsakar cancer måste ju oxå utrotas då! hur faan går det till.. nästan eller ja näästan allt kan orsaka cancer å de går ju inte att ta bort! som tex ciggareter!!! det går ju inte att bara ta bort så däär!? det är väldigt många som röker å att bara tvär sluta är ju inte så smart! inte ett dugg.. alla klarar inte de men visa kanske kan. som med pappa.. han kan inte äta nikotin tuggummin eller ha nikotin plåster. det är något med det som han inte kan.. jag skulle gissa på hans höga blodtryck. annars så vet ja inte :O

det jag inte tål är att se då både linus och pappa röker. då kommer tankarna upp och jag ser damen framför mej som varje dag kämpade för att andas.. att hon kvävdes till döds sakta men säkert. det hände farfar oxå! (min riktiga) det får inte hända pappa och linus. pappa har oxå sagt de och försökt men jag tror inte att han har försökt tillräckligt. han ger nog upp.


pappa satt å berätta om då han hade fågelbur (inom vården) då han hade brytit nacken. då han skulle ha hjälp med att gå me en gå bänk (glömt namnet:O) och hur han va uppe å gick med den en natt i sitt rum. sedan så kunde han gå ganska bra dan efter så han fick kryckor som han knappt använde och normalt så tar de längre tid att börja gå efter man brytit nacken och sedan blivit opererad.

vilken tur jag har som inte förlora min pappa. (första operationen) för då hade varken jag och mina syskon levt. och andra operationen så va ja o linus små och rasmus va en bäbis.

så tänker ja på tanten som jag avskyr (farmor). hur lyckades hon egentligen att få oss att flytta i från gbg till den här skitiga hålan!? jaja.. men ja vet ju det största skället till varför vi e här.. åh det e hemliiigt!!

men endå.. varför just häär!? varför inte junsele!? där är det trevligt folk och alla accepterar en där.
här så e ju min familj den mest hatade och dem som de flesta sitter å snackar skit om.
va droger!? min mamma och pappa tar droger!? jaha de visste ja inte!! -.-
mamma körde bilden då de vart moos av bilen då hon va på väg te sin langare!?what the fuck!! mamma va hemma med oss barn och en gammal kompis till pappa låna bilen och fick en flygtur och sedan överlevde med ett såår på armen!!! :s 
e pappa inte alla barnens pappa!? vafaaan ser mamma ut som värsta slampan eller!? hahaha ja har baah lust att skratta åt allt avundsjuka äckel häär (inte alla men dom flesta) dvs väääääldiigt många!
men tydligen så vet hela byyn allt om oss.. ja de e ju helt jävla great! skaffa er ett liv för faaan! och sopa vid er egen dörr innan ni ska in å klandra alla andra.. losers!

jag ville baah lätta på hjärtat lite :) jag avskyr såna människor som håller på så.. dom kan ta sitt skit snack å stoppa upp i röven för ja blir less på att höra såna saker.. helst när det gäller min familj! det är väldigt störande tycker jag.

åååh.. btw.. vad har alla emot pappas motorcykel!? direkt då han å lillan e ute så ringer det som faan på polisens telefon..!! get a f*cking life!!

jaja.. nu ska ja gå in på hm å kolla mina kläder ;) grrr.. så mkt sommrigt å snyggt ;p
som passar mej bääst ;D

massor av kramar :) // kimza ;)

" i will never grow up"



i REALLY love my booobiiies :] <3<3<3



på något viiis så vill ja ha min lugg tebax :) *oskyliiig* <3



miiiiin magda kommer hem te åsle i morgon ;) grrr, som ja har saknat deeej <3
miin goooing <3<3<3


twiirling :] de vi gör bääst ;) på LÖÖÖRDAAAAG!!! <3<3<3



:)




förlååt men nu känner ja för att lägga upp ego bilder för just nu såå älskar jag mej själv :]






hihihi xD BOOOOU!!!








åååh lillan :) våår egen lilla bortskämda princessa :)



åh miiin finaste diamant :] guu så ja saknar deeej :'] puss på duuu!!

you and me, togheter forever <3<3<3<3<3<3<3

sääljees :)

ballerina skor
stl 37
50 kr
har använt dom ett få tal gånger.





stl 37-38
100 kr
nästan aldrig använt.





5 cm klackar :)
storlek 37
200 kr.
använt en gång.




hög klack
stl 37, 38
200 kr
aldrig använt dem.




15/2 - 2011

men go morgon..!!

jag som ville sova hela dan men när man känner sig seeg å måår skiit.. känns nästan som om ja vore döende!

jag måår riktiiigt baaajsiiigt dååligt och de pirrar å härjar i min jäävla mage! hmm.. det gillar ja inte.. dvs att ja e jäävulskt orolig för jag har en dåålig känsla om torsdag ( att he inte blir nå)..

de va två - tre dar sen som ja drack cola sist.. det plågar mej verkligen.. fyy faan! hur faan kan folk leva utan cola eller baah dricka det nån fredag och lörda kväll!! hur klarar man.. känns som ja glömt bort smaken!? :O whaaaaat the f*ck!!  men men ja fåår överleva med att jämt va irriterad eller ja jag är då lätt irriterad å har lätt å bli sur över minsta lilla.. :s såå har ja så hemskt ont i huve.. va faaan. de e ju nästan som att plåga ett djur :o ööm... -.-
(fast man plågar mej)


jag har inge å göra idag.. som vanligt men men så e de i bland :P

såå vääärdelööööst he känns.. men snart så blire "skola" för min del å he blir nog de i lycksele :) ja hoppas då på deeet :D  pendla varje daag vore ju nå xD hahahahha.. de e ju inte å hemskt endå :P

ja ser då fram emot det xD hahahahha åååh..

hoppas de gåår bra för käraste på praktiken :) han jobba såå håårt i gåår så :P hihihi he e bra att han rör på skinne lite xD hehhehehe.. men han e såå duktiig så =)

men men nu ska ja hitta på nå å göra vid datorn :P hihihi... seaaaa // kimzaaa ;)

baah för ja vart tväär laat!


dag 12! en bild på min vardag.


passar perfekt :) SOOOOVA :)



dag 13! jag och någon klasskompiis :)


ja å anneli :]<3<3<3

dag 14! en bild som påminner mej om gamla tider.




de va länge seeen jue :) då ja å magda tränade mini å micro xD


dag 15! en person som jag vill vara med.



miiiin magda :) <3<3<3

dag 16! en bild på mej själv.



meen varsegoooo xD hahahahaha

dag 17! en ovanlig bild.


tycker att den här bilden e ovanlig xD men såååå jäävla snygg xD


dag 18! en bild på min fritid.


gosaaakeeeer <3


dag 19! en person som är snygg :)


niiiklaaas ;) grr <3<3<3<3


christina aguilera <3 vill va som hon, se ut som hon å sjunga sooom henne :) <3<3<3


åååh magda så klart ;) hihihiih omg hitta nyss den bilden :P hihihi såå sööt <3<3<3


dag 20! en bild på min närmaste.


hahahaha som man seeeer niklaaas xD hahahahahhahah där va ja minnsan riktigt rolig :P <3<3<3


dag 11



min käraste anneli :] <3<3<3

dag 10





jumjum för han tröstade mej i går :) så guligt av haan <3<3<3

dag 9 :)





då måste de va morbror i så fall :) <3

OMG OMG OMG!!!

såg nyss burlesque med christina aguilera (looooove) och cher.

kan först säga så häär.. siket jäävla (ursäkta ordet) glammigt place! hahahahha xD
och så e ju innehållet väldigt booring om man e ute efter det men he e ju inte jag :)

som alla ( i hope ) så bara älskar jag.. å då menar jag ÄLSKAR Christina aguilera enda sen ja va liten och ja kan inte glömma på den tiden som jag alltid satt å sjöng till genie in a bottle, what a girl want och i turn to you <3

När jag såg filmen så ryste jag varje gång hon sjöng (love iiit) hennes röst gräver in i hjärtat på mej.
jag kan inte förklara den känslan för den e såå djup och hon kan lätt få mej att gråta "oh mother" tex.

det som oxå e väldigt svårt att förklara e hennes skönhet.. det gåår inte att förklara, helt omöjligt men för mej så känns det som om ja e ny käär på nytt ( inte för att ja e kär i henne, bara ett fan typ :s emm... ) jaja.. men jag får den känslan av någon anledning.. själv så fattar ja inte varför men hon gör i alla fall mina dagar <3

så ja kan ju inte direkt rekomendera den till dom som e ute efter innehållet (typ alla)
men ändå :)

här finns två klipp från filmen som jag älskar att lyssna på

http://www.youtube.com/watch?v=9V_6Kn9KGt8



http://www.youtube.com/watch?v=QyMK78jAi8A




åååh lite bilder från filmen :)








min favvo sceeen :) den låten borrade verkligen in i mitt hjäärta <3

// kimza ;)



7 februari 2011

idag så fooor älskling hem å ja saknar han redan i massor :( känns inte alls kul att han faaar!! :'(

nu sitter ja å lääser om läkarlinjen å blir så taggad att ja dööör xD
fast nu så känns de som om ja sitter faast här i livet och allt skit meeh pengar och såånt gör mej knäpp :S
men men så e de ibland antar ja..


äter oxå bullar meeh lillan ;p mm.. mummsii <3

hihihi.. ja blir knäpp.. ska upp å hämta ut medicin te far :s åååh.. ja vill inte men måste tydligen


tankarna far runt i mitt huvud och ja vet inte vart ja ska ta vägen! :o

hur ska allt gå.. bostad.. pengar.. tiid.. :s knäppt men men sån e ju ja å he fåår man ju leva med men ja blir tväär orolig när ja tänker på det :O:O shiiiiet!!

men men ska dra så seeeaaaaa



niklas: i am a ninjaaaaaa (L) sweeeet

dag 8 :)

idag är det om en person som jag saknar och det är väldiiigt svårt för mej så he fåår bli mer än en bild ;p



först å främst magda :] min stjäärna som aldrig sluta lysa upp mitt liiiv :] min lilla bumma <3<3<3



sebbe :) en till stjärna som ja inte kan få nog av.. en teddybjörn som man alltiid kan krama om när man inte mår så bra och ja saknar hans roliga skratt :) <3



herman :) helt underbar han e :] han finns alltiid däär :) fast nu e ha ju i vingelimina xD <3



fiiinaste linda deeees :] jag ÄLSKAR seriöst å va meeh dej för du e en av dom få som fåår mej att att må så himmla bra och vi kan va hur barnsliga som helst :) guu vad ja saknar deeeej <3<3<3



våår egen general gunnar :] hur underbar som helst med väärldens bästa humoor :) saknar dej mest för dej kan man krama om jäämt då man e ledsen å du finns alltid däär :] <3



väärldens fiinaste anneli :] det finns ingen som e som du, helt jäävla underbar och du har krama om mej en masa gånger då ja mått dååligt och du kommer alltid finnas i mitt hjärta.. tills döden skiljer oss åt :] det finns så mkt som jag tänker på då ja tänker på deeej <3



chriiister :] a beutiful staaar :) helt underbar och täänk på allt vi gjort å hur roligt vi haft :) tänker väldigt ofta på deej och saknar söööönder :] du finns alltiid i mitt hjärta å mina tankar, du är underbar och världens snällaste som finns och de får du aldrig glömma <3



dag 7 :)



hahahahha hitta typ baah den i så fall :P

daaag 6 :P



Anneli å jaaaag :) hihi <3


RSS 2.0