28/3 - 2013

Heej :) 
 
de va ett tag sen ;p thihi
 
idag så har ja fått kanon nyheter från mammi och pappi så nu e de på allvar att dom ska sälja bort huset och flytta hiiit :D wooohooo äntligen så tar vi oss från den hemska orten som gud ville glömma :p
farmor fick höra nyheten och blev tokig (som vanligt) hon försökte intala sig själv, högt å tydligt, flera gånger att hon inte bryr sig men de gör hon tydligen.. de kan hon få äta upp oxå xD 
 
och idag så tvinga hon ut mej att handla, fast ja redan gjort de igår :s *suck* 
meeen hon bjöd mej på mat och tvinga hon med mej i morgon för hon tycker att ja ska fiska.. de kan hon oxå äta upp för de e ur tråkigt att fiska, tycker då i alla fall jag xD så ja får väll sola då eftersom att hon inte ger sig :s
 
så från klockan 10.00 till 13.00 på bölestjärn så kommer jag sola och gammtanten att fiska :D 
 
så fick ja lust att bowla i morgon :p fredaaasmyyys men de får minst va 4 personer då jue :( jahaaapp.. vars hittar man folket som vill bowla och ta de lungt på långfredan ?! :o de blir nog lite svårt :) slutar väll med att ja går och bowlar själv :p 
 
och på toppen av detta så känner jag mej super duper social och får lust att vara ute och gå hela tiden, men att va ute å gå själv e inge kul :) hmm.. va trist då ja e ledig å licette jobbar :p *bläää* 
 
men men ja får väll göra de som ja e super duper bäst på = att mysa ner mej framför en serie och bara må gott xD 
 
beredd på att mysa.. Check! 
 
ninja katterna e trött och vill vara med och mysa.. Check!
 
då e jag nöjd :)
 
kanske blir att försöka stämma om gitarren och spela lite eftersom pappa stämmde feeeel :o 
 
sen vet man aldrig och ja kanske blir sugen att träna på armrullningar och lyssna på musik.. för de e ju mysigt på sitt sätt :) sååå redo med drillpinnen?! Japp :D
 
Mata Nee ^~^
 
                                  // Kimza ;)
 

19/3 - 2013

Heeej :)
 
vad gör jag uppe nu? hmm.. redan påklädd och färdig, joo jag ska snart gå å sola och efter de ska jag handla :D hmm.. jippiiii, sooola!!! så jäkla skönt!! 
 
jag har haft besök av tre grannar i helgen och i gåår :o 
igår så kom en granne som jag tror va full för hon slöddrade så jag förstod inte så mkt av vad hon sa. tydligen så tyckte hon att mina katter såg ut som prydnader även fast hon sa att dom hoppade up i fönstret mkt och att hon har sätt dom väldigt ofta. hon ville komma in med sina hundar och de gick som inte att förklara för henne att om hon kommer in och ska se mina katter med sina hundar så kommer hon få vänta länge för dom kommer inte komma fram :s tillslut så gav hon upp *suckar ut* herre jissies.. jag är populär fast på ett väldigt konstigt sätt xD 
 
och så klart så är det vintermarknaden i åsele i helgen, blääää!!! och ibland så blir ja så irriterad, jag har farit dit så jävla många gånger och hälsat på alla.. men ändå så är det världens jävla gnäll om att jag måste fara dit igen för ja aldrig e där, varför flyttade jag därifrån?! knappast för att vara mer där än här hemma.. att jag måste diit men inte fan kan dom komma hiit och hälsa på! jävla skit.. jag hatar åsele, jag verkligen hatar åsele och dom flesta människor är så elak och störd.. jag vill inte vara däär.. jag känner mej så jävla hatisk då jag far diit! är de så svårt att förstå att jag inte vill vara där, har aldrig velat! 
 
va tvungeen att skriva av mej för jag har gått runt och varit så arg för att ni verkligen inte VILL förstå! 
 
som åsele va sååååå jäkla awesome eller?! och att allt som händer där (vinter marknaden och sommarmarknaden) är så stor och wooow alla måste ju diit.. ne åsele är bara "känd" för sommarmarknaden men de är inge speciellt.. 
folk kommer dit och super sig fulla.. woow speciellt?! 
 
nee men nu ska ja ge mej :)
 
farmor ringde nyss och berätta att nike och pappa kommer och hälsar på i morgon sen tyckte hon att vi skulle fara till åsele på söndag *suck* för rasmus kommer dit då :) awww.. min lilla rasmus :) <3
 
som ja har saknat honom :)
 
ååh.. måste bara skriva att jag har en sån lust att pierca mej en gång (en sista gång) jag saaknar min bröst piercing, men ja vet hur jävla ont de gjorde :'( fyyy.. men ja vill, ja vill, ja vill, jaaaag vill!!! 
 
och så känner jag för att tatuera mej, två tatueringar.. mitt efterlängtade körsbärsträd/ körsbärsblomma och minnes tatueringen såklart :)
 
jag har kommi på en hel del motiv som ska vara med, eftersom mitt vänstra ben är paxat för minnes tatueringen så kan ja ha lite små motiv med där oxå ;p oooh.. wooow.. ja e såå sugen att ja snart dööör :D 
 
 
 
hmm.. men jag har svårt att få ideér, vill inte ha nå vanligt men jag är osäker om ja ska ha ett körsbärsträd med massa körsbärs blommor eller bara en massa körsbärs blommor.. hmm.. funderar vidare :)
 
jag hade tänkt att ha en liknande rosett fast på benet tillsammans med minnes tatueringen.. ååh.. va svååårt de är!! 
 
 
men nu måste jag se vidare på min favoo detective (detective conan) enligt mej så är den animen världens bästa efter hellsing så klart ;)
 
Mata Neee
 
                      // kimza ^~^
 
 

13/3 -2013

Heej :)
 
nyss ätit hamburgare och pommes (soom vanligt) och nu e jag redo för jobb, 16-20.30 :p
 
tänkte bara skriva av mej lite: 
 
jag börjar prata lite med en kille och min farmor blir tokig och tycker att jag ska bli tillsammans med honom och flytta in till honom -.- irriterande att jag tydligen inte får ha kill kompisar eller ens prata med en kille för henne för då MÅSTE jag hoppa in i ett förhållande bara sådär :s cp tant från faaan alltså..
 
somna ganska sent än vanligt för att ja va tvungen att prata med magda efter att hon hade sätt en skräckfilm.
lilla vään.. ska du se en skräck film så se till att du har någon som sover du med den natten xD
jag i alla fall måste ha nån så nära mej som möjligt då jag väl ser en skräckfilm och samma person måste sova med mej oxå :p därför ser ja inte på skräck filmer :)
 
shiro har blivit stor och hela kvällen i går så va hon kåt och de tar kål på mej :o hon får inte bli stor!
hon är yngst av hon och ichigo, men ichigo är lugn och som vanligt :p va i hela faaan
 
 
 
mammas minsta bääbiiis börjar bli stooor :´( 
 
meeen nu ska jag städa upp lite och mysa en stund med mina bääbisar innan jag gåår :)
 
 
Mata Neeee 
 
I Will Never Grow Up ^^
 
                                        Kimza ;)   ^~^

10/3 - 2013

Heej :) 
 
idag är en jobbig dag, dom kommer och dom går.. man gråter, saknar och är förbannad. 
 
det är bara det att jag saknar verkligen min morbror och han dog aldeles för tidigt. skit samma om han inte hade fru och barn, han hade sin pappa, sina bröder och deras barn och så hade han min mamma, min pappa och oss barn :) det är sjukt men oxå typiskt.
 
till dessa människor som sitter hemma och tycker att denna värld är rättvis kan ta och öppna ögonen och börja se sig omkring. 
världen är så jävla orättvis, alla fina människor dör i tidig ålder och dom människor som är satan själv lever ett långt liv utan några problem. andra fina människor som får "turen" att leva ett långt liv får såklart en massa hinder påvägen dit, dvs sjukdomar eller bryter något :o 
 
vi ska inte ens tala om diabetes! jag hatar den sjukdommen nå så fruktansvärt mkt.. varför ni undrar? ni borde inte ens undra varför utan ni borde förstå direkt och hålla med mej. 
min yngsta lillebror får diabetes å se där.. hela hans liv förändras totalt, dom flesta ser han inte som en person längre utan dom ser sjukdomen. till och med farmor, varenda gång som vi alla träffas så ska alltid farmor prata om diabetes och se till att allt rasmus får i sig e socker fritt.. så ska det inte vara! en inkomst källa, dom ser på min lillebror, min fina lillebror och de dom ser är pengar.. rättvist?! in my ass heller. 
allt ska va som de va förr men denna gång så hoppas jag att min familj flyttar hit, där dom trivs.. istället för att bo kvar där i skithålet själv. 
 
min morbror gick bort aldeles för tidigt pga denna jävla sjukdom och de som snurrar runt i min hjärna då är att det är fullt möjligt att jag förlorar min lillebror aldeles för tidigt å det tillåter då fan inte jag! dom kan ta nån annan men nu faan får dom låta bli att ta i från mej dem fina människor som är kvar! 
 
 
 
 
 
hmm.. undra varför ja vart en sån hatiskt liten flicka.. hmm.. varför ni undrar? jo svaret är att jag växte upp i åsele. värsta stället på denna planet. nog att jag alltid har små hata mänskligheten för tex hur vi behandlar djur och varandra. men efter allt som min familj har gått egenom och efter min morbrors bortgång så är de dags att spärra upp ögonen för det här funkar inte längre. allt dåligt har alltid hänt oss men de va faan droppen, att jag inte får ha min morbror i livet längre! världens finaste och roligaste människa som någonsin har funnits.. han kunde få en vem som helst att le och skratta. skit samma om man va ledsen och grät innan och inte ville leva, min morbror kunde han, inga tvivel om den saken. 
 
rasmus, clownen i familjen, retstikan som alltid va små jävlig.. men vad faan vi är ju syskon, alla syskon bråkar och jävlas men de betyder ju knappast att vi inte finns där för varandra :)
 
 
ååh mamma.. denna kvinna är den starkaste kvinnan som finns, hon kämpar emot allt och klarar av det <3 
min vackra mammi :]<3<3<3<3
 
min familj är bääst och jag lovar att ingen familj är lika stark ihop som våran :) <3
ja hoppas att ni flyttar hit snart och ta med er rasmus, för de e farligt att bo i åsele, man blir ju sinnessjuk :p
 
Mata Nee 
 
                        I Will Never Ever Grow Up ^^
 
                          Kimza ;) ^~^
 

RSS 2.0