men nu jävlar börja he ta siiig ;)

jippiiihooo!! 
 
fyy faaan så gla ja blir men än så e de inte färdigt :) jobba hårt med att se normal ut (man måst ju sae ut som en riktig människa även fast man inte e som en riktig människa). niix.. ska faan inte se ut som en vandrande pinne utan ja ska faan gå upp i vikt och få lite fett på min lilla kropp som ser ut att snart försvinna :D de e tufft då man alltid har haft svårt att gå upp i vikt men detta e ju löjligt! lätt å bara rasa ner i vikt men tungt att klättra upp i vikt.
 
alltid vägt mellan 52 och 53 (har alltid tyckt att de har vari för lite och försökt sedan länge å gå upp i vikt), så pga sorg i sommras så rasade ja med en väldans fart ner till 38 och nu så väger jag 40. att se siffran gör mej vansinnig men det är bara att kämpa å va gla :D 
 
 
men titta!! he börjar ta sig lite :p ojojoj så spännande :) 
 
ja vet.. ja e så löjlig som blir helt statisk av att se en pytte liten förändring på magen :) men de e ju så häär.. inte ett ända ben ska synas på min kropp när ja e färdig med den ( går att misstolka om man verkligen anstränger sig ;P ) 
 
 
min reaktion: ja vart helt till mej, såå ja fjantade runt lite :o 
 
men de ger i alla fall små resultat.. himmelrike för mej :) 
 
i din rumpa alla som vägrar äta massa götta, chips, fet mat och annat skräp för att ni e rädd o vikten.. hhahahaha.. sånt strunt äter ja nästan jämt och se där, se där.. ja ser ändå ut som om ja har anorexia -.-
thiihiii.. de kunde man inte tro om mej inte ;o 
 
nää nu ska ja dubbeelfira att min mage börja förstå att jag vill att den ska bli lite större utan att de måste va nå som e där inne och växer ( läskigt :o ) 
 
nu: götta och cola ( de gamla vanliga alltså.. varför inte.. alltid cola här ) 
 
        I Will Never Grow Up ^^
 
                            // Kimza ;) 

28/7 - 2012 myyspyyyys ^^

Hej Hej :) 
 
här sitter jag inne och myser medans jag hör regnet som piskar taket i en väldans fart :) hahaha romantiskt eller hur? :p emm.. eller kanske inte. 
 
det känns så skönt att va ledig just nu. jag som har så ont i ryggen och nacken och kroppen börja bli trött men!!! de e bara å kämpa på :D 
 
och btw.. kom på att jag har beställt min kärlek nu (en ny telefon) för min håller på att ge upp.. den slutar snart att funka :) och jag är helt till mej och vill ha telefonen nu med en gång!!! :D 
 
ja tänkte lägga upp en nyare bild på min stora kärlek som bara står -.- tanken är att fixa upp den och sälja den :) men de projektet verkar ha stannat av. 
 
 
där e min fina pärla (peugeot 205 gti) :D 
 
och nu ska ja återgå till filmen och mysa ner mej i soffan meh en massa gott :] myspyys ^^
 
 
ja som sagt.. jag älskar att ta morgon kort, dvs innan ja går te jobbet på morgonen xD 
 
haha.. kanon snygg ;) 
 
 
dagens klädsel :) 
 
 
ja.. så ville ja ta mer kort så klart :D 
 
dum,dum elli dum, dum ;p;p
 
foto bomb xD
 
men vi höres alla söta människor där ute som hittade hit i denna bamse blogg djungeln :) 
 
            I Will Never Grow Up ^^
 
                                           // Kimza ;) 

ja men då va de 23/7 - 2012

men go morgon xD 
 
faan va ja e trött alltså, helt död men vad gör man inte.. jo man kliver upp och gör sig redo för å arbeta x) 
hellre de än å ligga å ruttna i denna lägenhet ;p
 
meeen.. 
 
jobbar länge i dag meeh känns he som :o (7-16) ååh... ja vill ju jobba 7-12 ;p mumms.. myys turen. hahaha
 
 
ops.. fan.. han vart snee ;p äh.. ja morgon bilde(r). ovanligt pigg då ja klev upp :o spännande xD 
 
skadad.. 
 
 
... 
 
 
men men.. två bilder sen åsele marknan.. dom förklarar lite om hur marknan verkligen sööög pga regn xD
lillbusan själv här då.. :) thiihii vi skulle vila för he regnade så fruktansvärt men he blev inte nå av meeh de :P 
ja.. 
 
 
men nu måste ja ta å börja rulla iväg te jobbe :p  mata nee ^^ 
 
// Kimza ;) 
 
                      I Will Never Grow Up ~

!!!

ja måste få skriva av mej för ja e less och min näsa är sjuk och det hatar jag! jag vägrar sjukanmäla mej! ja ska jobba.. så är det bara. jag ska bli frisk! 
 
finns de nån jävel med vett i huve som kan se på mej och förstå varför ja fryser? ingen.. nehe.. trodde väll de.. men det är inte mitt fel att jag fryser.. att jag ser så jävla hemsk ut! jag håller humöret uppe och ignorerar det! ni vet, jag siktar mot ett mål: att gå upp i vikt och få tebax min super fina kropp. men så klart så blir ja påminnd.. svårt att ignorera och tänka positivt då, kanske? eller? 
 
ingen som fattar att alla kan ta illa upp om man säger helt jävla fel och dumma saker?! ingen?! 
förstod de eftersom de e svårt att tänka på sånt. 
 
JA.. jag frös idag och JA jag tror att ja e förskyld och vill verkligen undvika att bli sjuk! vad är det för fel meh de?! jag  har tamefan inge jävla fett på min pytte lilla kropp.. så vad tror man.. jag svettas absolut inte.. jag fryser och thats it!
 
varför ska de kännas som om allt går rakt åt helvete för mej? varför? jag = otur.. alla har otur av att va meeh mej för då ja e meeh så händer de alltid nå som inte ska hända :s 
 
ja e så arg å less och ja vill bara fara.. fara ner te gbg och va med dom få där som faktiskt inte slänger ur sig en jävla massa kommentarer, utan som tycker om mej och stöttar mej :) 
 
men det känns som ja inte hör hemma nånstans, att ja inte har någon.. jag hatar den känslan.. 
 
så ja har bestämmt mej för att: ja ska leta utbildning och flytta ner te gbg. ja får leva med att bo ensam där. jag kan ju inte gå runt och tro att ja alltid ska ha nån där. 
 
du och jag som hade planerat in att jag skulle bo med dej och studera te läkare.. mysiga kvällar och hitta på en massa skoj. du och jag <3
 
kan vi inte spola förbi 7 augusti, för de e den värsta dagen i mitt liv. jag tål inte ens att se datumet och veta att de ska va min jävla värdelösa dag! fy faaan va less ja blir alltså.. ! 
 
i november så va de 1.5 år sen som min morbror dog och som min kära lillebror fick diabetes.. 
 
jag fattar inte varför min familj ska gå igenom ett jävla helvete och alla runt om bara står och pekar på oss och viskar till varandra om oss. 
 
men vi e starka :) de e därför ja älskar min familj, för att vi e stark och håller ihop.. det är faaan inte många familjer som klarar av de!
 
jag skulle göra vad som helst för att få tebax min morbror och min lillebror :'( ja tål inte ens tanken av att min lillebror inte är hemma i säkerhet med min familj utan att han är på nå jävla hem! han hör inte hemma där.. han har bara diabetes! han har inga problem, han är fan duktig i skolan och sportar mkt. allt för att tvinga honom att acceptera sin sjukdom. okänsliga och äckliga människor som fan inte förtjänar nånting! fråga en person som har haft diabetes i exakt hela sitt liv, fråga om han/hon har acceptera sin sjukdom. man får samma svar av alla. NEEEJ. rasmus kommer aldrig att acceptera sin sjukdom MEN han gör ju som andra diabetiker: han lär sig leva med sin sjukdom. ja! exakt! 
 
jag blir less på människor.. dom äcklar mej.. dom flesta äcklar mej så hemskt mkt och jag vill inte ens titta på dom och se hur dom beter sig eller höra vad dom säger för allt dom gör och säger är fan bara äckligt och dumt. 
 
det finns för lite snälla och kloka människor i den här världen.. 
 
nu säger inte ja att ja e klok, ja e ju oxå en äcklig människa.. men jag är en sån person som är blåögd och snäll mot alla, barnslig och alltid glad och positiv. det ser dom flesta som om ja vore helt jävla bäng (korkad). och de har ja hört ofta att ja tydligen e men he e inge stå hej över nå sånt jävla trams. men de ja menar e att alla går efter utsidan och ens beteende. men dom vägrar (för det mesta) att lära känna en och se hur du verkligen e. 
 
nu ska ja kolla utbildningar tills ja slocknar och så ska jag göra nån nytta i morgon (ja måste faaan bli frisk i näsan innan jag själv dör här i min säng)
 
 

8/7 - 12 ~ mumma ^^

Heej :)
 
lite nyvaken åh jävlig men de har ju aldrig skadat nån ;p
 
igår så hjälpte jag och robin, niklas och licette att flytta in lite grejer till deras nya lägenhet :) det gick otroligt bra. 
vi hade så skojj :) så ja har sakna att umgås meeh kära licette ^^ 
 
snart så måste ja röra mej mot jobbet oxå, i detta tråkiga väder -.- blää.. vilken dålig sommar.. har inte hunni haft klänning på mej än jue :o 
 
snart är det junsele och åsele marknan oxå :) härligt ^^
 
ett sista försök med att röva bort tatuerings grejerna hemifrån så ja kan börja träna på riktigt.. men jag har ett dilemma! för att de ska funka (så klart så måste ja köpa ny färg :O ) så måste jag göra i ordning ett tatuerings rum och skaffa en liten kyl till färgerna. jag har en känsla av att ja måste byta lägenhet ( kanske för att ja blev lite avis på licette och niklas för att deras lägenhet är super fin och stor :D )
 
jag måste fundera vidare.. det är ju skit viktigt att det är rent, sterilt och att färgen får stå i kyla!!!! skulle aldrig våga tatuera nån me färgen som står hemma :o för ska man tatuera så ska man va seriös. 
 
så har jag struntat i iphone 4 och 4s nu eftersom jag blev förälskad! jag hittade Sony Xperia U och föll pladask så.. den ska ja ha :D yeey ^^ 
 
 
 
vacker eller hur? <3
 
 
men nu måste ja klä mej och packa meh mej mat å cola ;p ( jobbar 12 - 21.15) och man kan inte jobba på tom mage xD 
 
            // Kimza ;) 
 
 
         I Will Never Grow Up ^^
 
                                             Mata Nee :] 

RSS 2.0