22/7 -14

Hej Hej!
har jobbat idag så ja e tröttare än tröttast. skönt att va ledig i morgon och till helgen för då ska jag soova! 
ååh.. är det fint väder så sover jag ute xD (världens lataste människa).
 
som ni såg i mitt tidigare inlägg så ska block b släppa sin mv i morgon så jag är taggad och super duper glad med förhoppningar att mv kommer att vara skit jäkla bra.
 
sen så är det bara att vänta in big bang! så jag får se världens snyggaste G-Dragon xD 
 
som dom flesta vet så har Psy släppt sin mv "hangover" och jag gillar den inte, när jag kollar på mv så spolar ja fram till G-Dragon och sitter och dreglar den lilla stunden som han är med i mv :p
 
nu är väll eran fråga: vars har du hållit hus? varför har du inte skrivit på bloggen? vad händer i ditt liv nu?
 
Jaaa kära ni, jaag har jobbat och slitit och haft en hel del roligheter för mej så jag har varken tänkt på min stackars blogg som får lida av alla mina knäppa inlägg. Det händer inte så mkt, jag arbetar och har mej.. men jag är redan less på åsele och vill fort härifrån. Jag saknar junsele, för där har ja Licette och Niklas, min kusin och massa andra fiina människor. jag vill ha hus i Junsele, Jag vill tillbax till mitt gamla jobb och jobba där men det finns ett litet problem, om ja nu vill ha hus så kan ja inte vara vikarie och jag vägrar stanna i åsele och studera vidare för att sen flytta till Junsele. jag vill bara få igång bilen, ta körkortet och brumma bort från denna håla. 
 
det har nyligen varit sommar  marknad här och jag har knappt fått sova (har jobbat den helgen.. förutom söndan) men ändå, dagarna funkar men kvällarna och nätterna gör mej galen. det är bäst att jag inte bor här nästa år då det är sommar marknaden.. jag avskyr denna marknad.. jag tycker att junsele har bättre marknad (förutom att det inte finns några karuseller då.. för dom som gillar sånt) för att den marknaden är inte så stor och det gör den mysig på något vis.
 
Och min midsommar.. ?! Den va underbar trotts de dåliga vädret som fick mej att önska att jag hade med mej min vinterjacka. jag fick spendera den med dom bästa och fick läraa känna kusins flickvän och hennes syster, underbara människor i underbara lilla junsele. jaag vill heem till junsele snart :) 
 
 
nu ska jag se lite serier ( oxå något som jag inte har gjort på väldigt länge ;o)
 
 
// Kimza ;) 

taggad!!

Hej Hej!
idag är ja löjligt taggad och glaad för block b släpper sin mv till H.E.R i morgon och så släpper dom sitt mini album på torsdag xD
 
för er som inte har sätt deras teasers så tänkte jag visa dom (någon som har tittat sönder dem ;p)
 
första teasern kom ut nu i söndas ( den 20 juli)
 
 
 
Den andra teasern kom ut i går (21 juli)
 
 
 
Och den tredje teasern släpptes idag ;p
 
 
 
// kimza ;)   

RSS 2.0