hur ska jag kunna må bra?

jag fattar inte.. ska jag verkligen känna äkta lycka? vara lycklig och känna att livet leker och att det är underbart?

jag kan inte känna det.. just nu e ja så ledsen.. mkt fina minnen då det gäller allt möjligt..
hur jag kunde känna alla goda dofter förut, känna sanden mellan tårna, höra fågel kvitter.. ja varken känner, hör eller ser längre. lika bra att jag blir blind och blir känslolös i kroppen (inte hjärtat och känslor för dom som jag älskar och bryr mig om) och tappar min hörsel. för det känns som om jag inte behöver just de.

förlora min underbara morbror har fått mej att se nästan allt negativt.. mest livet, ska jag verkligen bli läkare? vad vill jag med mitt liv? varför finns jag? vad är meningen med att jag finns? såna svåra frågor som bryter ner mej i bitar och som är svår att svara på. sånt ska man ta reda på själv. just nu så vet ja knappt om ja vill bli läkare längre.. (hoppas att det slår om)

jag har berättat innan om att jag verkligen älskar musik exakt som morbror men ja e feg och tänker "smart" dvs man kan inte leva på att va musiker heller, man blir ju aldrig så berömd" lixom alltid backat för att (jaa alla vet att jag älskar att sjunga men skäms över min röst för den e så orginel) jag vill kunna ha en speciel röst som kan skära in i hjärtan och till och med få den hårdaste att fälla en tår.

jag vill bara göra någon nytta med mitt liv och inte ligga hemma i hela mitt liv. göra något som får folk att öppna ögonen och kunna säga " ja men kim är bra på... " och att " hon är bäst på just det, jag rekomenderar henne" fast de lät som om ja skulle sälja min kropp (fin språk) bläää.. de va inte trevlig tanke men ni förstår..

jag vill göra något som får mej ihåg kommen. inte bara va liten och se söt ut.. utan verkligen göra något riktigt bra..

jag vet att jag alltid ha velat bli en riktigt bra läkare som alla kan lita på och som har tid med allt och alla.. ändra den negativa synen på läkare som vissa eller kanske till och med väldigt många har.. jag har då väldigt negativ syn på läkare. har nästan bara varit med om att dom inte har haft tid med en och att man känner sig som en börda för att man är sjuk och behöver hjäl, inte fått veta vad jag hade för fel på mina knän som jag då va ute efter och ändå har fått betala ändå.. såånt.. har fått mej att tänka " när jag blir läkare så ska jag minnsan sitta lungt med mina patienter även om jag har ett stressigt schema" och " jag ska minnsan behandla mina patienter rätt och ge dom rätt behandling, rätt medicinering och inte alls reta upp mina patienter" dom tankarna är väldigt starka.

jag har fått höra så mkt om att pappa är narkoman å bla bla bla... ursäkta men jag drar upp det... igen -.-

han?! narkoman?! meen snällla... att höra att pappa håller på med en massa piller och har svårt att sluta.. jaha jaaa.. min pappa kan lätt sluta med mediciner.. men jag skulle absolut inte vela det för pappas bästa. han bröt nacken i lumpen!!! skriker inte en signal däär.. högtblodtryck, går runt och har ont hela tiden.. OCH han tar inga droger sååå.. faan ta er!!! dumma som säger sånt skit om min kääära pappii

han måste ha medicin för smärtan och för blodtrycket.. om han inte får smärtstillande.. så sover han inte, kan inte röra sig det minsta för att det gör ont. jag vill absolut inte att pappa ska lida så.. + att jag har varit nära på att förlora honom tidigare och jag vill absolut inte uppleva det igen! aldrig!

det känns som om jag bara har min familj kvar och jag vill aldrig i hela mitt liv förlora dom :] dom är mitt allt.. 

att förlora min hjälte är så himmla tufft att leva med.. jag vet inte varför jag kliver upp på morgonen.. vad ska jag göra upp!? ja just ja.. skola men vad händer sen.. ska jag smälta allt och gå vidare.. gå vidare kan jag säker fast i små steg men aldrig smälta.. aldrig i hela mitt liv att jag kan smälta och bara glömma bort en underbar person som verkligen satte ett vackert leende på mina läppar. en man som jag var så stolt över och älskade så himmla mkt. ända sen familjen flyttade till den här skit hålan så har jag alltid längtat hem.. HEM till gbg, mitt vackra och enorma hem. alltid saknat gbg och min kära onkel <3 

ja jag vet morbror.. jag gråter.. såå jäkla mkt jag gråååter.. jäämt.. när ingen ser så klart! jag vet att du inte gillar det men jag måste.. jaa.. du vill att jag ska ut å festa och ha kul, det kan jag inte.. jag orkar inte.. jag vill inte.. jag känner inte för det.. ! 
snälla förstå, vi gråter för att vi verkligen älskar och saknar dej och att vi tycker att de e skit att du inte finns för du kan inte göra våra dagar guld värt. jag vet att jag inte pratar för bara mej, väldigt många känner så här eller liknande.. 

jag vill få mina former tillbax, mina booobiiis!! shiit.. jag förlorade inte bara dej morbror, jag förlorade en del av mej själv (både utsidan och insidan). utsidan får ja tebax.. kanske oxå lite av insidan men absolut inte dej! deeej som jag vill ha tebax mest av allt.. om bara du och mormor och moster kunde vakna upp igen som om inget hade hänt.. friska och fina som ni alltid varit.. snälla! helst för mammas skull.. 

mamma är helt trasig, alla bara dör runt henne.. först mordet på mormor och moster och nu sin älskade lillebror. snälla.. ge tillbax det som min mamma har kääärt.. hon behöver sin mamma lika mkt som jag alltid har behövt min mamma. jag kan inte förstå hur det är att vara utan sina föräldrar. men jag kan tänka mej hur hemskt det skulle vara att vara utan dom. jag skulle inte vela leva mer om mina föräldrar dog. det skulle jag aldrig klara av! 

ja veeet.. ja tänker så mkt " på onödiga saker" men jag tycker inte att det är onödiga saker faktist.. att kunna föreställa sig hur allt skulle va om man gjorde si eller om man gjorde så. 


"om du bara såg mej nu så skulle du springa fram och krama mej, du skulle göra allt för att få mej att må bra, du skulle krama om mej som aldrig förut och säga "heeeej kimiiiiis" du skulle göra massor av roliga saker med mej, du skulle be mej att sminka dej och kanske låna min plattång.. "



soolstickan :) lika smal som jag minns dej, alltid lika rolig och positiv och vacker som den vackraste blomman i hela världen. 

jag va inte redo att få ett så hemskt besked.. ingen va redo! den dagen va så hemsk.. för mej så va begravningen både vacker och hemsk. men begravningen va tvungen att vara vacker eftersom det var en väldigt vacker person som hade dött.. hemsk för att jag verkligen inte klarade av det, jag va aldeles skakig och ville bara fly men det skulle ju aldrig gå.. det är ju du, världens bästa morbror som jag älskar så mkt.. varför ska ja fly från din begravning.. inte en chans att jag skulle, de va som ett sista farväl. men jag vill inte det.. jag vill att han ska vara här hos oss.. vara med mej och mamma!!! vi behöver honom jääämt.. att han kommer då vi gråter och börjar busa så vi kan börja skratta. jag vill verkligen att han ska vara hääär hos oss.. men han är inte :( han har gått vidare och har så mkt där uppe att ta i hand om.. vara med sin mamma som han inte träffat på 20år och sin låtsas syster. träffa sin kompis som jämt hittade på bus med honom då mamma, jill och morbror va yngre. jag har hört så mkt om jill och morbror.. så dom härjade och hade sig. 


lilla jum jum :] miin älskade bääbiiis som har blivit såå stooor och elak mooot lill kissis :o
men han är fortfarande min käraste som kanske inte riktigt tagit bamses plats men han är unik på sitt sätt :) <3<3<3<3


ååh molle gubben :] han som har blivit sååå gammal och nästan ingen ork kvar. aww.. han e för vacker för att förloras tycker jag men livet säger en helt annan sak.. så mkt minnen med molle :] massor med minnen av honom, fiiina minnen <3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


ååh lillgumman som bott här i två dagar nu och är älskad av hela familjen :] <3<3<3<3<3<3


hon är såå liten och söööt att man smälter även fast man inte är gjord av socker eller snöö ;p

men men ja ska se film och sen sova.. försöka få boort förvirringarna som springer runt i mitt huvud och säger en massa saker om min framtid.. de gör mej ledsen och osäker men de får ja försöka övervinna :) i alla fall försöka..



vill backa tebax tiden och känna mej lycklig, inte behöva va ledsen och bara vara glaaad :) känna mej vacker för mina fiina kurvoor och hela miin kropp som just nu är i minimal storlek (känns det som). 


 kunna vara sööt och själv känna den känslan =)



Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta och jag kommer alltid att sakna dej och vara stolt över dej. Det kommer aldrig ta slut, som hålet i mitt hjärta.. kommer aldrig försvinna.










min favoo lååt :) av supergroupies på den gamla goda tiiden <3
den lyssnar jag ofta på för att bli glad.


// Kimza ;)

            I Will Never Grow Up ^^

22/8 - 11

nämen hejsan :)

har varit och fixat och ordnat idag :p gick inte som ja planerat men får försöka att hålla mej lugn..

jag känner inge glädje för halebop och telia sonera längre!!!
men men pucko idioter kan dom va just nu tills dom gör något bra för en gång skull!!!!

så igår så tänkte vi lämna jumjum till formso för att han e på lill gumman hela tiden och ska läxa upp henne. han mjaua so vanligt tills en bra bit utanför åsele.. då börja han grina som ett barn och de lät så hemskt så att alla hajade till och vi bestämde att vända om och fara hem.

så nu är han hemma igen och fortsätter att läxa upp lill bummsan :o

men men det är ju bah å se till att de inte sker nå hemskt..

men men nu hade ja tänkt att se two and a half men och gosa meeh lill gumman :]

så efter maten så blire å plugga (kims belöning... popcorn och cola xD)

// Kimza ;)


    I Will Never Grow Up ^^

20/8 - 11

nämen heeeeej :)

idag så har jag baah tagit hand om lillan, hjälpt mammi med kanin buren, följt henne å handlat :) medans käraste har hjälpt linus och pappa med epen :p

han är så omtyckt av familjen och det känns skönt :) inge negativt xD ja blir lyckliiiig ^^

familjen isaksson har nu en ny familjemedlem som är en liten flick kattunge :)

hon är just nu namnlös och vi kommer inte överens om vad hon ska heta :o

men kom gärna med förslag på super sööta flick namn :D


såå liten och söööt :]



meeen nu btw.. vad funderar jag på!?

joooo.. en tanke som funnits och hoppat upp väldigt mkt är döden, så klart så faller ja mej in i den tanken väldigt ofta. om hur det kommer bli då man dör.. hamnar man nånstanns eller återföds man eller blir det helt svart (att maan sluta finnas bara.. slutet lixoom) men ja tror ju på att de bara blir kolsvart och inget händer.. men jag vill att de ska vara så att man hamnar på något annat ställe (typ himmlen) ett paradis som är mkt bättre än jorden.

mkt som jag oxå tänker på är hur morbror har det och om han är lycklig där han är. att det inte bara har varit ett slut för honom (alltså att det bara blev kolsvart och inge mer).

i går medans killarna va ute så satt mammii och lyssnade på ut i natten med noice och grät. de blev så svårt att trösta henne eftersom jag oxå börja gråta (så klart att jag gjorde). det kändes som om hon verkligen plågade sig själv men hon kände nog bara för att lyssna för att hon kände sig ledsen :)

mer tankar.. hmm.. herreguuud.. känns som om jag inte kan tänka så mkt :o HAHAHAH..

nu ligger söötnosen bredviid mej och jesper :) thiihiii söööt <3
hon är som en liten och söt boll :D såå gulligt och blir pappiiiis favoo ;p


    // Kimza ;)

         I Will Never Grow Up ^^

13/8 - 11

heeej!

så knäpp man kan bli alltsåå!!

fara te farmor? idag? emm.. neee.. men snälla..!!

jag blir knäpp.. allt är upp och ner!! yeey.. ja går på taken!! ne men seriöst nu dumma tjej! blää varföör.. jag vill inte fara te farmoor!

först tänkte jag.. yeeeeey då kan ja va meeh min kära kusin robin xD jippi!!! men emm... nee.. han e ju i umeå *men suck*

mammii står och gör sig fin i mitt rum medans jag sitter här med smink som runnit, krullfruffs till hår och känner mej som en skithög (ursäkta men ja måste skratta.. HAHAHAHAHAHAHAH) men men.. emm..

snart.. åååå snart såå händer det!! skatteåterbäringen!! men ja måste sluta tänka på de FAKTIIST!  har tänkt på de sen början av augusti.. emm.. ja exakt!

ååh min telefon allehopa.. e fortfarande helt döööd!!! ingen mening att ens försöka få tag på mej..

förhoppningsvis så ordnar det sig i veckan eller nästa :) ååh såå jag längtar.. så jag slipper känna mej efterbliven och helt handikappad..




ja grät mej själv till söms i går. jag hade ingen ork i kroppen och jag kände mej så himmla ensam. allt kändes helt över för mej. när jag ser morbrors plats så känns det tungt i hjärtat på mej och ja vet inte vars ja ska ta vägen. kvällar och nätter e hemska mot mej.. visst ensam är stark, kanske men inte alls i mitt fall.. ensam är mkt svag och klarar ingenting.

känns som om jag aldrig kommer att sluta gråta.. aldrig sluta va ledsen.. varför känner jag så? varfööör?

jag kan inte sluta att vara arg på att han inte är här. varföööör?
jag vill att du ska va häär morbror!!! jag vill verkligen ha dej häär!! snälla.. både mamma och jag behöver ha dej häär.. att du är här och vandrar och att du får se vårat hus. du har aldrig varit i vårat hus.. jag vill att du ska komma hit och göra så att jag och mamma kan få känna oss lugna. det behöver vi. snälla morbror.. vi behöver verkligen de. men så kommer tanken.. varför skulle han vilja vara häär? klart han inte vill, han har ju mormor och moster å så har han så klart jill och säkert fler som han har saknat riktigt mkt. varför ska han då vara här? han vill ju vara med sin mamma och sin syster sedan busa med jill.

det krossar mitt hjärta i tusentals bitar.. det sliter sönder min själ av att veta att du inte finns längre, inga roliga samtal, ingen lycklig mammii. allt är bara kaos!!!

den här sorgen kommer aldrig att försvinna och det kommer aldrig att kännas som förut igen :(


 // Kimza

   I Will Never Grow Up^^













min dag i dag 7/8 - 2011

heej :)

har haft en helt vanlig dag i dag för att jag inte orkar med alla dessa presenter och tårtor och alla glada ansikten.. just nu så tål ja de inte..

jag har funderat hela dagen på att köpa en ring och skriva nånting i den, nått som har med morbror att göra.. varje gång jag är ledsen så tar jag av mej ringen och kollar på det som står där så blir jag glad igen men ja har inte kommit på något än. kanske " vad fina ni är,,, Vilken stolt morbror jag e" för just den korta texten gör mej glad. och den ringen ska va på mitt vänstra ring finger som en förlovning.. jag förlovar mej med orden i ringen som gör mej glad. låter weard men det är ju så som jag är så jag lever gärna med det.

vi har hätt upp din säng morbror.. DIIN SÄNG!!!! den är din och inte våran.. jag blir förvirrad då jag kollar på alla DINA grejer som står häär! jag fattar inte.. vad gör dom hääär? varför har vi dom? fick vi dom av dej? hur? när? vad händer?  så känns det i mitt huvud och det är sååå snurrigt.

jag har väntat hela dan på samtalet.. det samtalet som gör vilken present som helst till en värdelös gåva! det samtalet som alltid gjorde mej glad. av personen som alltid fick mej glad med sin härliga göteborska och humor.. hans sätt att prata är vackert och roligt samtidigt. det är någotr som jag aldrig glömmer.. ALDRIIIG!

det här är pain in the ass! hur i helvete ska det häär gåå!! jag blir riktigt arg! eller ja frustrerad i alla fall...
änglarna gjorde min morbror bara sjukare och sjukare för att sedan få tillbax honom. sicka otacksamma satan! vi behöver underbara människor häär men det är så himmla svårt för dom tar bara tillbax alla underbara människor.. en efter en! men alla knäppa saker dåå!! ursäkta men de gör mej så jävla arg.. oskyldiga döör och skyldiga satan lever hela sitt jäkla liv! okej inte alla skyldiga men väldigt många!!!

jag vill bara gråta.. vad mer kan jag göra..!? ne exakt.. ingenting.. jo försöka ta tag i mitt liv men det är så jävla lätt då man verkligen försöker! egentligen vill jag ligga hela dagarna och inte göra ett piss.. egentligen.. ja vet att mamma känner samma saaak!

just nu så känns det mkt som " tänk på mej och mamma, vad vi går igenom.. allt är inte färdigt än, vad ska vi göra?"
känns väldigt ensamt och mööörkt.. va? finns det ett ljus? tror ja inte på.. kan inte finnas ett ljus där det bara är mörker och inget ljus syns till..

jag bara nöter på skivan.. på låtarna.. projektet.. det sista underverket som morbror va meh om innan han blev tagen från oss alla som älskade honom mest.. den vackraste personen som fanns på denna idiotiska jord.

jag blir glad av att höra låtarna men oxå ledsen ibland.. de gör ont..

ja hoppas att du fortfarande är stolt över mej morbror även fast ja skrivit så elakt som ja gjort men de gör mej så arg av att du inte finns längre. mamma är ett elände.. hon gråter på nätterna, är frustrerad och har det så jävulst jobbigt för att hon inte har sin lillebror längre.. Dig. du finns inte häär! hur ska hon kunna smälta det häär.. !? och morfar som absolut inte mår bra. mamma har redan förlorat sin mamma och sin syster och nu dig.. alla bara döör omkring henne och hon kan inget göra för att hindra det att hända.

för mej så är det inte lika hemskt faktist. jag va så lite då mormor och moster dog.. men dej!!! du va min hjälte. jag va så stolt över dej och skröt jämt om dej.. om vilken härlig morbror ja hade. du va min idol. jag älskade dej så mkt och allt de gör ja än. men ja kan ju bara drömma om att få träffa dej igen. jag kan bara drömma om att hälsa på dej varje dag då jag flyttat ner te gbg för att plugga läkare. kan bara drömma om att du peppar mej och gör mej glad. att du får min gnista att börja lysa.

snälla morbror.. jag vill att du ska komma tillbax.. jag behöver inte se dej.. men ja beer deeej.. jag vill känna av dej..
ja lyssnar jämt på låtarna morbror :) jäämt och tänker på dej. ja tänker på dej när ja lyssnar på hardcore superstars låtar oxå. och mötley crue :) jag bär nästan jäämt den tröjan :) den får mej att tänka mer på deeej och lee.



för mej så kommer du alltid att vara vacker, underbar och älskad.. jag kommer aldrig sluta att vara stolt över dej <3<3<3

jag väntade på att du skulle ringa och gratta mej :o så jag väntade och väntade.. sen såg ja din mobil och kände mej istället förvirrad.. jag fattar inte.. jag vill inte fatta! inte alls förstå vad som har hänt.. det känns bäst så.
"bäst att jag inte veet och gåår runt och undrar vad dina grejer gör här och undra varför inte mamma pratar i flera timmar med min morbror som hon alltid gör"


jag vill vara med dej morbror.. jag vill känna att du är häär.. snälla... va här med meej :'(

                  // kim

6/7 - 11

meen shaa!!

jag känner mej sååå trött och allmänt bläää!!

jag e sååå sugen på nå göttans xD mm.. mummsiii

så ligger jumjum på mina armar och e gosig tills jag rör på dom (då jag skriver) så attackerar han doom ;o

happ då fyller jag år i morgon då *suck* ja blir bara äldre och äldre, ja som vill stanna på 20 men men de e ju så himmla svååårt!

hmm.. ja sitter å dampar.. mina packeeet!!! ja döööör :) vill ha dooom!!!!

thiihiii <3














dom bilder som ja har tagit sen rosa kastades in i håret ;p funny... emm :D

// Kimza ;)

I Will Never Grow Up ^^

4/8 - 11

heeej :)

jag tänkte skriva till min morbror på hans logg på fb men ja har för mkt att skriva så de rymms inte.

kära onkel.. jag har så himmla mkt att tänka på. dej tänker jag hela tiden på och det kommer jag så klart aldrig sluta att göra heller. men oxå på läkarlinjen och molle. molle e gammal. han som är så sööt men oxå väldigt pucko har blivit gammal och har ont. det skadar mitt hjärta att ens tänka på men de skadar lika mkt att tänka på att hä bort honom. det skulle jag aldrig klara av. tänk så ego och jävla dum jag e just nu för ja känner de.. jag vill så klart inte att han lider men ja vill inte va utan honom heller för han har tillhört våran familj så himmla länge å det är pga av meej. jag va den första som lärde känna honom. från början då jag träffade honom så va han hemsk men han fick ändå en chans av mej. jag struntade i lunchen på skolan och gick ut meh honom i skogen. gu vad vi lekte och de va så roligt + att jag lärde honom sitta, ligga och gå fint på komando. sen så fick vi honom för att ägarna ville avliva honom men han va aldeles för frisk och ung för det så han blev en familjemedlem.
jag har verkligen känslan av att han lider och det skadar min själ. det ska inte vara så. men han lever inte alls länge och det är bara att se till att jag är där då han går bort så jag kan ta farväl. men guu va hemskt! nee.. jag vill inte.. jag vill avliva han för hans skull så han slipper lida hela jäävla tiden men ändå så vill jag inte för att de gör för ont.. jag vill inte förlora en till familjemedlem. det gör aldeles för ont. därför hatar mej själv för att jag ens gör det till ett altenativ.. det ska fan inte va ett altenativ. de ska va att om han lider så avlivar vi honom och pungt slut! jag tar dööd på mej själv med dessa tankar! när han avlivas så vill jag sitta där med honom och hålla om honom en sista gång!

ooh.. läkarlinjen! shiit vilket jävla draavel i mitt satans huvud! meen jag vill verkligen men ja känner mkt tvivel på mej själv. jag kommer ta lån för det (sääkert som faaan) och sedan så klarar jag inte av de! dvs ett lån i onödan.. jag känner mej så himmla rädd och vet inte vilken väg ja ska vända mej till! det är som om en sten som vrider sig i mej hela jävla tiden. det är såå trögt.. fåå se häär.. jag vill jobba inom vården, JAAA!!!  vill jag va undersköteska? NEEEEJ! vill jag va sjuksköterska? NEVEEEER!!!  hmm.. då ser jag bah en utväg häär.. LÄKARE!!!! ofc.. jag vill visa hela svenska folket att man kan lita på läkarna och inte gå hem efter ett läkar besök och vara arg eller förvirrad eller oxå rädd för tex ( man har drabbats av en sjukdom och man vet inte vad man ska göra)
hmm.. jag ska faaan visa alla att jag kan vara bättre än vissa läkare här i sverige. jag har bara varit med om besvikelser då det gäller läkare ( bara en läkare har varit bra) och det gör mej så jävla sur.. att dom inte har tid meeh sina patienter.. utan patienter så har dom faan inge jobb!! jag förstår att dom har ett jävla schema som är stressigt och de skulle jag så gärna vilja ändra på så att det finns gott om tid till att kunna sitta i lugn och ro och prata med sina patienter! för de ska inte va att man stressar igenom sin arbetsdag.. ingen ska ha det så! stress ska fasiken inte finnas för det förstör bara. patienterna ska inte behöva bli uppsträssade eller känna att dom inte vill vara där och känner att det är deras fel å bara känner obehag! så ska de inte va jue!!! så dååligt tycker då jag och ja vet att jag inte är ensam ;p

men men jag vill baah sova så jag kan kliva upp i morgon och duscha (hatar att duscha tidigt på morgon) men men ;p inge att göra åt xD hahaha.. ja fåår baah leee och göra det.. kanske jag blir piggare och gladare :p


jag tycker att den här bilden passar till " du lever bara en gång och den gången är nu, det är bara en som vet hur du ska leva och det är du" <3

jag kommer aldrig att sluta sakna dej, aldrig sluta älska dej, aldrig sluta va stolt över dej <3<3<3<3

jag skryter om dej nästan varje dag och om jag inte säger något till någon så tänker jag på hur stolt jag är över att ha en ängel som är bääst :] <3<3<3 

ingen och absolut ingenting kan ta din plats i mitt hjärta, det kommer alltid vara ett stort svart hål som aldrig kan fyllas <3 

                    Älskar Dej Kära Onkel <3<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

            // kimza ;) 

         I Will Never Grow Up ^^

RSS 2.0