emm... jaha ja!!

hejsan alla glada :)

har inte skrivit på ett jävla bra tag nu ;p men de e så att ja e kvar i gbg :o emm..

de e så mkt nu.. så tydligt så verkar det som de blir hejdå norrland å heeeej halmstad eller jaa!

ja e såå förvirrad.. jag känner mej dum.. de e inte smart att när man kan jobba så jobbar man inte! okej nu e ja förskyld men vad faan! de går snart över och jag vill verkligen dit å jobba! det är inte mer än rätt..

ja hatar pengar... bläää.. ja avskyr pengar just nu..


men nu ska vi fara åh bada :)

seeea// kimza ;)


freedaaag :)

SHAA SHAAAA BLOGGEN ;);););););););)

varit på rasmus skolavslutning :) det va trevligt.. baah lite ALDELES föör varmt :p
blir mindre å mindre kläder för varje dag som gåår ;p thahahah... *skääämtaa*

snart så beställer jag tåg biljetterna ;p yeeeeeey :)

ska ringa te min cheef snart och försäkringskassan + prata med dan. hmm.. mkt känns de.. sen blire å ta meeh skor, kläder och lämpliga saker.. hmm.. ta med datoor?! både jag och neej! jaaa: tänk om vi skulle få inbrott?! hmm.. ååh ja vill inte köpa en ny baah såå!!!! neeeeej: blir så jobbigt att bära med siiig :o hmm.. men ja har ju filmer :] och musiiiik <3<3<3<3<3<3<3<3

ja fåår fundera vidare :p men nu tycker ja att pengarna kan rulla in ;p så ja kan beställa så de e gjort xD

ja känner mej så peppad och glad. GÖTEBOOOOOOOOORG :] in my <3

de va så länge seeeeen som vi va dääär... fan 5-6 år sen :o såå länge seeeen.




inte konstigt att man känner siig fest sugen ;p


men nu ska jag och farmor fara och handla men ja bju på nån rolig bild ;p




två galningar ;) ja å magda <3


sommarmarknan 2009 med magda, emil, antonia ;p


// Kimza ;)

I Will Never Grow Up ^^

9/6 -2011

heeej :) en nyvaken kiim hääär... nästan.

jesper sa en sak i gåår som jag faktiiist ska göra :)

eftersom jag vill hedra onkel så mkt som jag bara kan så ska jag ta på meeej glammiga kläder och svart runt ögonen och platt håår till tusen på begravningen, jesper idé :)

det tycker jag är en bra idé och de ska ja gööra för att verkligen visa hur mkt min morbror betyder för mej :)

igår så va jag ju i lycksele på lassarettet och fick veta något som chockar mej faktist men ändå inte (baah lite icke chockad)  och så va ja med elina och angelica ett tag och sen så va jag ju mest där, där jag hör hemma i hela lycksele (lernia). det kändes så skönt och alla va så glad :) helst jesper tror ja ;p hahahaha men alla va nooog lika glada. till och och med jaag.

en vaken natt.. nästan. hmm.. ja höll på med motivet till minnes tatueringen men de gick inte så bra :/
jag blev så förvirrad och knäpp.. det enda jag vill e att hans bas ska va meed men sen så försvinner allt i huvudet. hade tänkt att de skulle va något riktigt positivt med som har med han att göra som verkligen får mej att le och minnas. inte bara 1968-2011 som jag oxå ska ha men oxå massa fina saker som får mej att tänka på honom. känns som ett rygg motiv med alla mina tusen ideer :o

jag minns då jag tränade mkt på att tatuera för att bli lika duktig som pappa. då morbror sa att jag skulle få göra ett rygg tatuering på honom :) chockad vart jag men väldigt glad, och tänkte " skiit.. ska jag tatuera miiin morbror. miiiin idoool.. woooow"

men nu ska jag rycka upp mej och hoppa in i en kall dusch och sedan sooola mej bruun :)

hann ju aldrig sola på solarium innan värmen kom :( så ja e ju viiit som vitchocklad :/ blääää... blekfiiis.com


meeen seeeees =)




ikväll blire baaam och götta ;) mmmm....så gött :)

grr ;)  // kimza ;)


I Will Never Grow Up ^^

ja kan inte förstå :(

jag vet att du inte vill att jag gråter.. men det går inte kära onkel.. det går inte.. men jag försöker att va glad och positiv.

vet du att jag tänker på dej jämt? att morfar mår dåligt? att mamma måste äta lugnande för att inte bryta ihop (tror jag). men jag vill inte.. sömn tabletter.. fine, jag behöver ändå sova så jag inte vänder på dygnet och om du bara visste hur hemska nätter jag har. men det är oxå en frihet på något konstigt sätt. jag gråter och tänker så himmla mkt på dej, och efteråt så känns det skönt att ha släppt ut alla tårar men jag önskar att min dumma ilska oxå kunde komma då så jag kunde skriva elaka dikter istället för att skrämma bort mina vänner utav att ilskan går ut över dom.

jag vill bara att du ska svara då jag ringer och kommentera allt jag skriver som oxå gör mej glad.

jag vill att du kommer tillbaka.. snälla vakna och kom hem!

du som va min största idol! dej som jag avgudade mest och såg upp till. jag har alltid skrytit om att jag har en så frän och underbar morbror. det kommer aldrig sluta.. jag kommer aldrig sluta att älska dej och se upp till dej. det går inte att förklara i ord hur mkt som du betyde och alltid kommer att betyda för mej. det går inte. du måste känna efter i mitt hjärta för att förstå.

jag kan inte förstå.. jag vill inte.. för det ska inte va sant! du ska finnas här på jorden med mej!

jag minns då jag och magda planerade att fara ner te gbg för att kolla på tokio hotel. då du vart så himmla glad och jag såg fram emot det för du skulle få träffa min bästa vän.

jag klarar det inte.. låtsas va glad men känna ilska och känna mej ledsen. det går inte.. men du ska veta att jag försöker va glad för din skull och för min familjs skull :)



hur kan jag förlora en sån underbar person som du!?
varför har jag förlorat en del av min familj?
varföööör!?

såå många frågor och inga svart!! :(




minns du kära onkel ? den enda låten som jag verkligen tyckte om. du ska veta att jag lyssnar jämt på den låten. jag blir så glad då jag ser dej i den vita pälsen och den svarta :) det är verkligen du och de gör mej glad och får mej att tänka positivt. du fåår ju alla att tänka positivt och vara glada för du är och kommer alltid vara så <3


hälsa mormor och alexandra från familjen isaksson och morfaaar :) vi saknar dom lika mkt som vi saknar dej fast jag saknar dej lite mer.. för att jag träffade dej och du fick mej alltid att skratta även om de va via telefon eller när ja va meh dej. alltiid och de kommer jag sakna så himmla mkt. saknar dej min kära onkel<3<3<3


jag kommer alltid att vara stolt över dej och älska dej över hela mitt hjärta.
du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.
varje gång jag tittar upp i himmlen så känner jag mej glad.. det är säkert du morbror, som gör mej glad.
du tittar säker på mej nu och tycker att jag håller på med världens dumheter som skriver om dej i sorg. men du ser själv att de e glädje oxå :) sorgen är för att jag har förlorat en viktig person men glädjen är ifrån den personen som gör alla lyckliga :) rock on dear onkel <3

// Kimza ;)

I Will Never Grow Up ^^


baaaaaaam :] <3<3<3<3

älskar, älskar, älskar :)
han är så galen men de göör mej baah glad ;p <3








Thats calls looove :)

puss // Kimza ;)

:'(

nu har mamma, pappa och lillan farit ner te gbg. det är så ensamt och det känns jobbigt! lika bra att gräva ner mej under täcket.. ja juste.. de får jag inte.. farmor blir baah arg om jag ligger å sover..

nu så kan jag sova igen i fem dagar i alla fall å sen e de kört för mej och sovande på nätterna :/

att det inte fanns en medicin som kunde göra en glad och glömma, bara för en stund i alla fall.

jag försöker verkligen att vara glad och positiv men de gåår inte.. jag försöker tills jag inte orkar mer och då orkar jag ingenting, då blir jag ledsen igen.

i ren sorgsenhet så shoppar jag.. aah! jag har ett packet som jag ska hämta ut på tisdag = min tröja från ellos och ett packet med lite sommarkläder från hm i veckan eller nästa. jag känner att jag skulle vilja va rik och kunna drunkna i kläder.. jag vill verkligen! det enda som gör mej glad just nu.. hittils så kan ja baah titta och drömma mej bort.

jag har inget annat som jag kan göra!? jag vill bara gråta ut men inte ensam för då tänker jag bara på dumheter men nu så måste jag :/ fååår försöka spara det tills mammii e hemma igen för det va en lättnad då hon kom hem. jag kunde krama henne och visa hur mkt jag älskar henne + att jag hade fått gråta ut och känna mej trygg samtidigt.

nu känner jag mej inte ett dugg trygg.. jag känner mej borttappad, ensam och rädd.. varför vet jag inte men jag har olustiga känslor som smygger in och övertalar mej att va lat.. ligga och aldrig mer kliva upp.
ibland så kommer mörkret oxå, den e jag mest rädd för. den tar tag i min hand och vill leda mej till ett ställe där jag inte vill va. ett ställe där jag aldrig kommer att få träffa min familj, bara se dom. och det vill inte jag.. jag vill så mkt. förlova mej, gifta mej, skaffa familj, ha ett fint hus ute i skogen där inga hemska människor hittar mej och min familj, jag vill verkligen bli läkare.. barn läkare eller forska i medicin.. jag vet inte än men jag behöver inte komma på de nu för än jag e färdig som at läkare. en lång väg som jag har drömt om att morbror ska finnas där och stötta mej och ge mej positiv inställning. det som han är bäst på.

jag vill verkligen inte att det ska va sant.. det fåår inte. min kära morbror fåår inte va i himmelen! han ska va häär på jorden och göra alla han känner lyckliga och glada. jag vet att han vill att jag ska va glad och tänka positivt. jag vet morbror men det är svårt men bara så du vet så försöker jag så gott jag kan. just nu så vill jag att du ska vakta över morfar för han mår inge bra nu morbror.. han lägger skulden på sig själv efter jadu vet.. jag vill inte nämna det på bloggen men du vet själv. du ska veta att han älskar dej så himmla mkt och han är helt knekt. du ska oxå veta att jag och familjen älskar dej mest av allt och att du alltid har varit en stor del av den här familjen och kommer alltid vara.

tänker jämt på dej kära onkel <3



4/6 - 2011

heej :)

jag försöker att vara glad och positiv men det är så svårt men jag försöker verkligen.

pappa och mamma far ner te gbg i morgon och städa i morbrors lägenhet.

morfar mår riktigt dåligt :( det gör mej så orolig och ledsen för han är bäst, världens bästa och underbaraste morfar.

mamma och jag har suttit i mitt rum och gråtit. det känns inte så ensamt längre, jag har min mamma som mår lika dåligt som jag.

just nu så mår jag skit dåligt över mammii för hon får ta hand om det jobbigaste, städa lägenheten och begravningen.

jag hör ingen fågelsång längre. jag känner ingen sommar känsla. jag känner ingenting. bara tomhet och hur tårarna rinner ner för mina kinder.


Micael Magnusson Fina ni båda är,,,Vilken stolt morbror jag e,,,den 5 juni 2010 kl. 14:05 ·

det skrev morbror då jag och linus va på balen 2010 <3




jag kommer alltid att sakna och älska dej kära onkel <3

du finns alltid i mitt hjärta som är så tomt just nu då du inte längre finns här på jorden <3

// kimza ;(

en ny dag och nya möjligheter ^^

hejsan :)

det känns tufft men jag har en riktig känsla av att vi kommer att klara det här men jag tänker så mkt på mammas reaktion då pappa berättade för henne via telefon (då va hon i umeå med rasmus), hon bara skrek rakt ut och grät som en galning. just då så kände jag att de e mkt mer synd om mamma än mej för de e ju hennes älskade lillebror. det kändes (känns nu oxå lite) som om jag inte ska va ledsen utan att det inte ska ta nå för de e ju baah min morbror. min andra tanke: bara min morbror.. är jag sinnessjuk!!! han är inte bara min morbror, han är så mkt mer.. en hjälte, underbaraste som finns, bäst i världen och allt!! han är allt!

vad ska jag göra utan mina vänner :) guuuud vad jag älskar er!!!!!! ni verkligen finns för meeej och stöttar mej :)
speciellt tack är ju till mina underbara vänner, min underbara mamma och världens bästa Niklas Matsson dvs han som fånga mej då jag föll :]

guu jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan er!! ni, facebook och min stackars blogg är min terapi genom allt :)

med hjälp av Jesper och Emma så känns den här natten inte som en mardröm :) åååh...


* Emma miin ängel och du ska veta att du är världsbäst + att du har en dikt som väntar tills vi möts i skolan igen, som kommer att få dej att må bättre dom stunderna som du känner att allt är skit och du hatar allt och alla. du räddar mej så jag tänker rädda dej <3



*Jesper, du e la goo du :) får alltid mej att le och tänka på annat. du är en klippa som oxå förtjänar det bästa. you are the best, maaaan :D


*Ella diin galning :) du gör mej glad och tänker.. nja inte riktigt positivt men på annat som vi pratade om igår på väg hem :) du är verkligen en riiktiiig galning :P peace my friend




*Magda min vita häst i från trassel :) och min häst och drill galne bästa vään. om det är jobbigt med någonting så kommer jag alltid finnas för dej, även om läget är så här :) även om jag har det jobbigt så vill jag såå gärna höra dej klaga för det är jag ganska van vid ;p thiiihiii... du är bäästaste som fiiinns miin magdiiis pagdiiiis <3<3<3



*Anneli my golden heart :) jag minns att du tyckte att min morbror va as grym och frän :) jag känner på mej att de svider lite nu då han har gått bort eftersom de va tänkt att du skulle få träffa honom. du finns verkligen för mej och jag älskar att prata eller messa med dej. och jag tänker finnas här för deeeej. vi i gbg bruden ;) jag tänkte inte på nå fester utan myyskväll framför tv och massa gott från nyttigt till onyttigt och ut och jogga morgon och kväll. tycker då jag låter suveränt :) puss hjäärtat <3



*Per Niklas Joakim Matsson din super söööta och älskade datanörd ;p hur kan jag någonsin vissa hur mkt jag älskar dej och uppskattar dej? jag kan bah tänka på allt roligt vi gjort, alla roliga planer som jag har blandat in dej i :) jag kan inte förstå varför en snygging som du är med en knäppiis som mej :o hihi.. jag uppskattar verkligen att du finns för mej fast de hade ju vari bättre om du va här och stöttade mej :) men det funkar ändå =) utan dej så klarar jag nog inte av något. fast tidigare så klarade du tydligen inte av att få mej att somna tidigt x) men du ska veta att jag tänker inte bara på morbror hela tiden utan jag tänker på dej lika mkt (: jag behöver dina kramar nu och här. att du ligger och håller om mej då jag sover som får mej att känna mej trygg och älskad till max.. omg.. förlåt men nu lipar jag igen, vad e detta.. det är inte meningen så förlåt :o jag saknar baah dej riktigt mkt och känner att jag behöver dej mer än nånsin just nu :'). I Wanna Grow Old With You :] kom alltid ihåg: You And Me Togheter Forever <3<3<3<3
I Will Always Love You  :] <3<3




nu känner ja mej tvär ego för ja hittar ett par bilder som ja inte har sätt på ett bra tag som gör mej glad :)



jag å linus på balen 2010 :) gör mej så glaaaad <3


studenten 2010 :) underbaart ^^


studenten 2010.. look at my face xD hahaha jag älskar den bilden :)


yeeey mitt blå svarta håååår :) <3


mitt rosa, svarta hååår :) kortet e taget av christeer :p


jag minns när magda hjälpte mej å färga, då jag fick gå runt med en påse på huvudet och hennes lillebror skrattade åt mej xD hur nöööjd jag blev :p


mitt stora misstag: klippa håret koort xD


kim = full och kass på att stava " kim was were" ja minns fortfarande xD


magdaaaas heeest kim i junsele :)


lillan och jaag :) guu vad ja saknar fröken Nike princessa Isaksson <3


;)


miiin kära bamse :') i reallly miss you and i doo love you :) <3












lilla jumjum bubben :)


bunny ^^


jumjum har lite roligt under täcket xD

// Kimza ;)









RSS 2.0