30/5 - 12

Heej!!
jag känner mej lite frustrerad och lite pratglad (samtidigt?! weard)
meen.. jag måste säga.. det är lame.. det är så dåligt att jag vill spy.. "buhuhu"
tyck synd om mej hit, tyck synd om mej dit! jag blir less.. ska jag genomlida att du tycker synd om dej själv och är så själv kär? det är patetiskt.. och du som tydligen beter dej bättre än mej. skärp dej för faaan!
jag veet.. jag är barnslig och har alla möjliga störningar.. men konstigt nog.. jag är ingen robot *wooow* jag har oxå känslor.. pucko jävla cp så förbannad jag blir.
... farmor tycker att jag ska skaffa en festman :o jahapp.. då tar ja in katten som brukar hälsa på mej xD
hahahahaha.
måste berätta att jag snart inte kommer att ha en telefon för jag slänger na snart i väggen och dödar den totalt. okej hon har hållt i 2 år.. hon har stått ut med mej i 2 år. det klarar ingen.. meen.. tutchen (stavningsfel? åt helvete) har tagit självmord.. imellanåt och vill inte att man messar eller svarar i telefonen. det gör mej så arg att ja explodera. jag behöver en iphone xD thiihiii ofc..
till den glada sidan av mej idag: det är konstigt (för dom som inte vet) men det känns inte ensamt. jag känner mej glad dygnet runt och jag faller snart ner på knä.. dumt men ja.. jag lovade mej själv.. aldrig mer.. snälla aldrig mer.
vet ni hur svåt det är för en känslomässig människa att stänga av sina känslor? det är skit svårt.. det går inte.. och i mitt fall så funkar det faaan inte alls. lite störande. är det kärlek eller känner jag mej bara stor och grov ;p hahaha ne men for real now, vad händer med mej? vad gör jag? vad ska jag göra? det är galet! jag fattar det inte själv.
jag tror ja ger upp sökandet på bam marger lookalike. hahaha.. jag kommer dö ensam om ja fortsätter :D
ja kan söka efter en barnslig men inte för barnslig själ som klarar av ett galet monster som jag ;o fast de låter bara skrämmande x)
jaja.. jag ska nog lägga mej mot kudden och drömma väääldigt söta drömmar inatt ;)
jag ser jämt denna snygging i spegeln men aldrig annars, det värsta är att det inte bara är i min spegel utan i alla andra speglar som ja går förbi ;p
så jävla dumt :P
I Will Never Grow Up ^^
// Kimza ;)

k-pop and j-pop

heej :)
jag har tråkigt så jag sitter och kollar runt på musik..
som jag tänker dela med mig av :)
först: Arashi - Face down
sedan: nmb48 nagiichi
sååå söööta :]
men tebax te mitt sökande :P
så har vi miin favo :] : BIGBANG - Fantastic Baby
och : Sistar - Alone
inge bra MEEEEEN dom e så sööt :] (är det vanligt)
åh: Baek Ji Young - Good Boy (feat Jun Hyung)
lite 2ne1 kanske :D
så de va allt från mej :)
// Kimza ;)

25/5 -2012

heej :)
har grattat pappi idag eftersom att han fyller år idag (jag hade för mej att de va på morsdag) :o
åh.. så har ja pratat med min söta lillebror som just nu är i stockholm. han ska se ozzy osbourne och gå på skansen :) aviis ja blir.
även detta så har jag en orolig mage och jag känner mej stressad. mitt huvud snurrar och jag vill bara spy!
betalningar hit och betalningar dit! det känns som den värsta dagen i mitt liv och jag vill bara ligga hemma i min ensamhet men vem ringer då? jo min farmor som ska hit av nån jävla anledning..
varför ska hon hälsa på mej då jag vill va ensam och inte är på humör för nånting!
ja gräver en djup grop, lägger mej där och häller över jorden (på nå underligt sätt) och så tänker jag ligga där!
linus skulle ta kort på allt möjligt (egentligen huset och annat som morfar skulle bli glad att titta på) och så tog han den här bilden på lille rase som sov.. såå sööt han är min lillebror som ja saknar i massor.
*hade du inte fått diabetes så skulle jag få träffa dej varje dag och allt skulle vara som vanligt*
KIM PREDIKAR OM KÄRLEK OCH FÖRHÅLLANDEN:
jag är säkert ensam på hela jorden om detta men så är livet ibland :p
meen.. kärlek är väll fint till en viss grad och så är det med förhållanden, men det är inte så ofta som det händer.
okej, okej.. som ensam så kan man känna sig väääldigt ensam ibland. som tex dilemmat i min lägenhet, att jag känner mej ensam och tänk om nån kommer och bryter sig in eller att det ligger en orm på golvet. emm.. vad ska en kille göra åt den saken? egentligen? killar som är helt okej med ormar (i mitt fall) dom har antingen en orm eller tänker skaffa. en kille som är rädd för ormar, flyr och lämnar mej i sticket.
jag har min kusin bredvid som jag springer över till :) + att jag ha så mkt tid med att ta hand om mej själv, ha roligt och ja.. för det mesta.. mysa ner mej och se film å sånt.
jag är väldigt mkt emot kärlek.. det finns inte!!! inte för mej.. det är ett hål man faller i och blir testad tills man varken har pengar eller känslor kvar.
om jag bara kunde radera bort känslor..  då skulle jag slippa sånt.
men.. jag har hittat de perfekta paret :) dom sötaste turturduvorna :D
dvs: Licette och Niklas  =)
jaaaaag därimooot!!!! kommer att dö ensam med mina hundra katter.
jag har en stark känsla av att jag kommer att skaffa massa katter och vara forever alone :D
eller så kanske jag söker efter min drömprins tills jag dör :p
miin bam margera look a like ;p
I Will Never Grow Up ^^
// Kimza ;)

jag har en skallerorm i stöveln :o

hahaha.. jajaja.. toystory!!!!
meeen.. jag kände för att skriva om min päärla som ser hemsk ut :o för att förra ägaren förstörde henne :( vem förstör en fin bakdel! :o haha
det är så att bakrutan ska bytas på henne :) klistermärket i baken på henne ska verkligen bort för det ser hemskt ut. och.. emm.. men va heter det nu då!!! hennes bakskärm säger vi.. (ja tror den heter så) som sitter där bak.. em.. ja men så.. en sån måste jag få tag på men det är inte lätt :/ ja vill egentligen bara få tag på en ny bakdel åt henne ;p hahahhahahaha.. låter som om ja pratar om en riktig tjej :o med lite sprutor och såånt ;p neee men..
ja måste visa henne för hon e så vacker :)
ser ni va hemskt!!! klistermärket och utaan den där (vars namn ja glömmer även om ja tar reda på det) :s
// kimza ;)
I Will Never Grow Up ^^

vad i hela helvete!!!

ja exakt..
jag måste skriva av mej, eftersom ja e så frustrerad och arg på dej!
du har inte gjort de som ja bad dej om? va!!! jag måste klara mej själv!
hans är viktigare än min!?
DU!!!! du måste skojja med mej! den står på eran gård och jag har inte råd med att ha den eller att fixa den! hur hade du tänkt det där?
du har blivit den människan som du har varit och det krossar mej! ... igen -.-
bara dig själv, tänker du på.. aldrig någon annan!
jag blev så arg så jag kom på att jag ska sälja den men den tanken tyckte jag inte om då jag väl började tänka efter. den är min första, den är min och bara min förälskelse och den ska jag ha tills den ger upp. aldrig att jag säljer den.. jag får komma på något.
jag förstår mej inte på dej..
du behöver inte lova mej en massa mer.. jag blir bara ledsen då du aldrig håller det som DU lovar.
ja får skjuta upp mitt sparande te körkort och fixa den plus kursen te mej och robin.. själv! jag behöver ingen hjälp!!! ja tar hit den och du behöver inte oroa dej över en massa bekymmer..
tack :) va skönt att skriva av mej.
nu ska jag göra iordning majs och se film men vilken vet ja inte.. hmm.. kanske baby and i eller midori no hibi eller min favoo detektiven conan ;p
// kimza ;)

14/5 -2012

heej heej :)
äntligen har monstret vaknat te liv (jaag). jag som planerade in å vakna tidigt idag så jag kunde ringa min läkare men nix, inte det. tydligen så ville jag hellre sova *suck*
meen.. idag är det den 14 maj och det är snart ett år sen som morbror gick bort :o :'( 16/17 maj. om inte jag minns fel så gick han bort 16 maj och vi fick reda på det av polisen den 17 maj :s
för den 13 maj 2011 så for mamma och rasmus in på akuten i umeå och där fick dom reda på att ramus har diabetes och på måndan den 16 maj så hittades morbror i sin lägenhet. dagen efter (17 maj) så fick vi reda på det.
jag tror att det va så om inte jag minns fel.. tänk att det är snart, på onsdag så va det ett år sen han dog och på torsdag så va det ett år sen som vi fick reda på att han hade lämnat oss.
nää jag vill inte tänka på det just nu.. jag får så ont i magen då jag tänker på den dagen då vi fick veta vad som hade hänt.
jag tyckte så synd om rasmus minns jag, då vi fick veta att morbror dog i diabeteskoma och rasmus nyligen hade fått diabetes :o men jag vet att ramus kommer att leva hela sitt liv. han kommer aldrig att dö i diabeteskoma :) för han är så duktig.
jag minns en vecka efter att vi hade fått reda på det, då bytte jag med mamma så jag kom till umeå och va med rasmus så mamma fick komma hem. jag blev paff då jag såg hur duktig rasmus va, tänk efter en vecka. han räknade ut hur mkt insulin han skulle ta beroende på vad han åt :o de skulle jag aldrig klara av :p
men.. jag ska snart på jobbet (praktiken idag äre jue) men i morgon ska kim jobba :D yeeeeey =)
aww.... baaaam :) <3
meeen nu måste jag dra för å göra iordning resten och ringa läkarn sen så blire å gå te jobbe ;p
// Kimza ;)

jag hatar att va en människa!!!

varför måste vi ha känslor? om vi nu måste ha känslor så vill jaag hemskt gärna att vi inte kan känna efter eller ens vet hur man känner efter. jag tycker att det är jobbigt!!!
jag hatar att jag ska vara känslomässigt störd (ursäkta mej). det menas att när jag tex är kär så är det inte lite heller. fast nu så är inte fallet så att jag är kär (som tur är). mitt fall nu e sorgen som har klamrat sig fast vid mej och som försöker strypa mej sakta men säkert.
det är många som tänker " men kim träffade nästan aldrig sin morbror så vad fan grinar hon om" (de vet ja att det finns dom som tänker). men han har alltid varit speciell för mej och jag har alltid skrytit om hur jäkla awesome han e :)
när jag tänker på att han inte finns så känns allt värdelöst. jag känner inte för att ha ett lungt liv utan en stjärna som ringer mamma nästan jämt och berättar massa roliga historier, jag känner inte alls för att ha en vanlig dag då jag fyller år utan samtalet som alltid gjorde min dag. då han berättade historier om då mamma väntade mej och klättrade upp för nån jäkla kulle, och då dom va yngre och härjade med mamma (alltså morbror och jill). det var alltid så roligt att höra.
ni får tycka att jag är helt jävla dum i huve då jag skriver det här (men då är det bara tvärt om): jag tror att morbror hjälpte oss då det va som svårast, jag trodde att han ville ha mitt hjärta (en person som står mej väldigt nära som hade det tufft och som var nära att lämna oss). tänker inte berätta vem hon e och vad som hände. meen.. jag trodde att han ville ha henne hos sig och jag var så arg, då var ja arg och ledsen. jag skrev dikter till honom om att hon inte får lämna mej och hotade att om hon lämnar denna sketna värld så följer jag med. jag skrev så händerna domnade bort och varje dag var en kamp om styrka och hopp.
men han hjälpte mej, oss alla. han ville inte att hon skulle lämna oss. han vägra låta det hända.
efter det så har jag tackat honom varje dag och önskat att han va här och firade allt roligt. att han skulle vara här för att liva upp våra liv igen :)
min morbror har alltid och kommer alltid vara den finaste människan som någonsin har funnits på denna hemska jord.
nu känns det bättre.. om ni bara visste hur skönt det är att skriva av sig, skriva ut all sin frustration m,m.
så nu är jag redo för arbete 12-21.15 ;D
Micael Grimm Magnusson :] du vet morbror att vi alla kommer att sakna dej tills vi dör, vi kommer att längta tills den dagen då vi lämnar denna värld och längta efter att få träffa dej. jag kommer alltid att vara stolt över dej, den du är och allt otroligt som du har gjort under den tiden som du var här med oss alla. jag kommer alltid att sakna och älska dej, för att du är och kommer alltid att vara bäst i mina ögon. varje sekund, minut, timme, dagar, veckor och år, kommer jag att vilja att du ska vara här och dela allt roligt med oss.
du är min legend och världens bästa morbror <3<3<3<3
ta hand om molle oxå, morbror :)
hunden som du tyckte hemskt mkt om. kan tänka mej hur ni busar där uppe :) hälsa att vi (familjen) äslakr och saknar våran super moppard <3
va tvungen å ta en oseriös bild på mej själv som man kan skratta åt och fundera vad det är för fel på mej ;p
hahaha..
Kim Kom Fram Till: jag ska fan bli en robot!!!! jag hatar att jag ska va så känslig!! ta bort mina känslor tack :D
// Kimza ;)

7/5 - 2012

Heeej :)
de va ett tag sen nu (känner jag).
jag har inte så mkt att skriva idag, kände bara för att göra ett inlägg :p
men i alla fall så ska jag snart börja göra mat och göra i ordning för att sedan jobba 16-20.30 :D
härligt, härligt ^^
jag får mysa ner mej i kväll med dipp, morötter och gurka istället för mitt på dagen :) så måste jag se mer av detektiven conan :]
får lite sug efter att se hana kimi och hana yori dango men jag vill inte se dom online ;p de e jobbigt.
så har jag (snart) gjory ett litet fynd oxå :D har beställt nya och billiga jeans som ser ut att passa mej (fast man kan aldrig vara säker -.- )
jag hatar det med jeans.. jag är för lång och har nästan ingen rumpa.. inget passar mej. eller jo, marknads jeans passar mej men dom e så ful :( med en massa mönster och skit!
mina perfekta jeans hittar jag inte (lågmidja, stretch och liten rumpa) guu så jobbigt!
meeen meeen.. vad mer ska jag skriva om?! jaaa... emm.. joo! det är fint väder idag :) efter två dagar med snö och regn. i maj = snö :s jag blev knäppare än knäppast.
men nu måste jag ta å göra någonting, som tex laga nån mat och fortsätta se detectiven conan :] <3
eller hana yori dango :] <3 men bäst hade varit och se hana kimi :] <3
ja vi får väll se ;D
men nu så ska jag lyfta rumpan och laga nå gått till min pytte lilla mage ;o
// Kimza ;)
måste bjuda på en lite små rund kiim :) (så rund å söött ansikte jag hade :] )
- kiiiim, du måste skaffa barn (nike)
- vad sa du att jag måste skaffa? (kim)
- du måste skaffa barn så jag kan bo hos dig och ta hand om ditt barn (nike)
- ne men kim ska inte skaffa några barn på ett väldigt bra tag (kim)
- joooo, du måste skaffa barn så jag kan ta hand om dom (nike)
- jaja senare i livet då du är stor (kim)
- nä nu (nike)
-jaha, vem ska hjälpa mig med att skaffa barn då? (kim)
- vet inte, leta efter någon (nike)
- ? (kim)
äre så man gör :s emm.. nja.. och hon ska va 5 (snart 6) år :o hahaha sööt unge hon e :]
åååh... minnen christer!!! hahaha "myy master" :] aww.. tiderna på tannberg :D

RSS 2.0