25/12 - 2011

Hej :)
har legat hela dagen och bara varit trött.. hur orkar maan.. jag är seriöst less men nu är nästan det värsta över dvs julafton som va igår! men det är det värsta som är kvar är såklart nyår som jag aldrig har tyckt så bra om..

varför finns dessa jävla högtider och skit och varje år så ska man äta samma mat, sjunga samma sånger och dansa samma löjliga dans.. hur faan klarar alla av att vara glada och peppade inför dessa jävla högtider!? jag fattar inte.. jag är redan skit jävla less.. jag ska flytta till ett annat land där dom faan inte har julafton och påsk och alla andra skit jobbiga dagar som bara består av fulla människor som varken vet vad dom heter eller bor.. vad fan lever vi i för ett jävla samhälle egentligen?!

men seriöst.. att va full verkar ju va värsta fränt och the shit.. wooow.. "jag blev skit packad", "jaha men minns du något då?", "nee inte ett skit" meen guu så fräänt.. dessa människor alltså.. dom borde få en applåd och en guldmedalj.. snälla.. jag tror jag dööör.. hur kan man leva så lixom.. min pojkvän e nästan lika dan.. han va å söööp å guu va skojj men han minns då fan inte ett jävla skit.. coolt va?! emm.. nee inte ett dugg.

samma sak meeh mäniskor som håller på meeh nå värre.. eller ja nästan.. men testa detta, de e mkt bättre än å va full.. happ då testar den dumme faan å e fast i det.. sedan så blir det hans död.. emm.. jaa.. vad ska man tro!?

jag har då min teori här som ni kanske ser.. droger och alkohol är för idioter som faan inte kan leva ett fullt å riktigt liv, utan måste hålla på med detta för att " få vara i sin egen värld" meen oj oj oj.. + att det är så himmla coolt att hålla på alltså.. jag blir avis på alla som super sig kanon fulla och ligger och spyr hela natten.. eller neee.. inte ett dugg faktist.. jag klarar meeej bra med antingen ingen alkohol eller väldigt lite :)

men men.. va hade jag mer tänkt.. jo jag hade tänkt skälla som en hund på en viss person som är en apa. en stor och fet apa (inte fet på riktigt meeen) okej.. men varför allt detta..?! om man är i ett förhållande.. om man nästan jämt dricker så tyder ju det på att man inte är lycklig.. eller hur?! bra.. dricker man inte alls så är det partnens fel för att den e hååård och sträng!? visst? braa..

hur i hela helvete kan du förklara detta.. ?!! alltsåå.. på bästa och trovärdiga sätt och vis.

handlar kärlek om att man tycker om varandra och bryr sig..?! jooo de gör de jue. att man ska lyssna på varandra och finnas där?! ja..

men hur funkar ett förhållande då en person ska stötta och lyssna medans den andra är helt jävla förlamad i huve och bara är almänt full i huve! hur funkar de då?



men men back to life här alltså.. jaaa.. jag sitter och väntar på en stor summa pengar xD hahaa tror jag dåå..
som jag då hade tänkt hämta ut innan i slutet av denna månad (dom får dra ut tummen ur röven och skynda sig tycker jag). jag behöver som sagt hämta mitt packet soo baaaad och det känns som om jag aldrig kommer få nå jävla pengar.. jag hatar pengar för just nu förstör dom mitt förhållande mellan mej och packetet som ligger och väntar på att jag ska hämta den och använda den på bästa tänkbara sätt ( det är löshår era dumjävlar som tror att de e nå snuskigt som tex en dildo...in you´re face)

haha.. jag är ju faan bääst :D


meeen tänkte baah skriva av mej lite å såå.. :)

           I Will Never Grow Up^^

                                                       // Kimza ;)


kawaiiiiiiiii :] <3<3<3<3<3<3

jag säger baah en saaak: ONEEEEEEW <3







man kan faaan aldrig få nooog :] <3<3<3<3

13/12-2011

heeej :)

har varit och kollat på lillan idag :) hon va då den sötaste lucian som jag nånsin har sätt men ofc så är hon de för hon e ju släkt meeh mej ;p hahaha neee men det har varit en hård dag för mej och mitt pluggandes :( jag hatar att plugga just nu å e så arg.. så himmla arg för att det är svårt och jobbigt + att jag är förvirrad som bara faaan just nu!

meeen.. i morgon så blir det andrra bullar...! jag ska räkna matte som en took och måste bli fääärdig..

har en jobbig helg framför mej -.- plugga som en griiis måste jag :'( bläää men de e baah den här veckan och nästa vecka å sen e jag färdig :o wooooow!!!!

måste fira jul å nyår utan min dalmas :( jävla skoter korts helvete vad jag hatar deee just nu!

bläääää vad ja e trött å less å har ont i magen! känns som om den ska prängas (skitnödig?!) emm.. neee tack..

jag satt och kollade lite på bilder på min kära morbror.. om han bara visste hur ont det gööör inuti mej utan honom. om han bara förstood hur allt bara går åt h*lvete för oss just nu. jaja.. se allt positivt å va glad.. ja jag känner mej så himmla positiv och glad för att jag förlorat honom, verkligen -.- NEEEEEEJ SÅ KÄNNER JAG INTE ALLS!

hur faan kan folk säga nå så jävla dumt som "tänk positivt", "va glad", "tänk inte på det"
lätt för dom att säga.. men de ska jag oxå säga när nån viktig person dör! jaa verkligen.. men så låg tänker jag faktist aldrig att sjunka i hela mitt liv. bara för att vissa beter sig som en idiot j*vel så ska jag inte sjunka ner te deras barnsliga nivå.

i bland så tänker jag: vars finns alla som ska kunna stötta mej? vars tog dom vägen då min morbror dog? vars är mina vänner när jag verkligen behöver dom? okej inte alla men det finns några som jag verkligen trodde skulle stötta mej även nu.. men dom tror helt jävla seriöst att det är över...

men SNÄLLA IDIOTER! det är inte över! jag är glad för att jag inte mår dåligt just då.. men vad händeer när jag kommer hem och gömmer mej på mitt rum? jo allt kommer tebax. men jag har fått lära mej att ta hand om allt skit själv och hålla det inom mej (ibland). bättre de än att belasta alla andra.. right?


den här dagen kommer jag aldrig någonsin att glömma.. den kommer att förfölja mej resten av mitt patetiska liv!






I Will Never grow up ^^




oneeew <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


               // Kimza ;)


asså helvete så underbart ^^

just nu så känner jag mej lycklig och hoppas att att de håller i då ja kommer hem oxå ;p

tre st klipp gjorde min tråkiga engelska till väärldens undebaraste alltså :) guu så jag har skrattat :p



jag e så jävla less på den låten såå ja stängde baah av ljudet och kollade på ONEEEW OCH DOOOOG!!! :D


har haft mys meeh käraste skruttan.. vi käka massa gött och såg film sedan va vi å jävlades å härjade (som vanligt ;p)
och till alla som sååg oss i går utanför hennes lägenhet (då vi väntade på linn) emm.. vi hade inte drucki eller tagi nå droger så då e de baah en sak som kommer upp i era huven nu.. jooo vi måste kolla hjärnan för den verkar inte ett dugg okej ;D hahaha.. röntga å runka! ta å klura på de ni å fundera på vad jag menar meej de :p de e baah jag och skruttan som dör av tanken på de ;p


men ska njuta lite av dessa underbara klipp =) yeeeeey <3


   // kimza ;) 


 I Will Never Grow Up ^^

RSS 2.0