21/4 - 2012

Heeej :)

jag vill baah skrika just nu.. för jag har tråkigt :D hahaha. (bara så ni vet)

denna dagen har varit riktigt skojjig :) fast ja måste träna mer på å bowla eftersom ja vart rännan för denna kväll ;p det är omöjligt i mitt fall att hamna i rännan hur ja än gör.. de va inte helt min kväll för bowling, lite lycklig e ja ju :] en stike  (hahaha löjligt men ja e stolt )

ja kom på en sak: varför gifta sig med någon som kan märka, påpeka och försöka ändra ens dåliga sidor? egentligen? alla kan inte leva med att ens partner har dåliga sidor eller också dåliga vanor (vad som helst) som faktiskt stör dom.
ja kom på den perfekta lösningen: ja ska gifta mig med mig själv :D skulle se ganska roligt ut att se två vigselringar på ringfingret :p
blir dock problem med att skaffa barn.. eller ja kom på en lösning te det oxå: adoption :D (smart ja känner mej?! emm.. nej) låter så dumt och ni som läser detta tror nog att jag är helt galen men det är bara en frän tanke, ja menar inte allvar att jag tänker göra det :P hahaha jag.. gifta mej och skaffa barn? nee tack.. jag klarar mej fiint :)


ja e aviis på pontus som far hem te göteborg inatt :/

förklaring te bilden: den är tagen i sommras.. den är vääldigt suddig. meen det är min favoo byggnad i hela göteborg (läppstiftet) så vacker och jag blev super duper glad varje gång jag såg den :) typ som liseberg :D


meen nu ska jag ta å leta efter en bra serie å se :) så ska ja mysa ner mej meeh massa gott innan ja somnar :)

go natt och ha fina drömmar =)


//Kimza ;)

I Will Never Grow Up ^^

- but i have too :(

11/4 - 2012

heeej :)
det är så att jag känner mej ensam i denna lägenhet.. vääldigt ensam!
hahaha.. så jag har börja få dessa funderingar över att skaffa en kattunge :) jag vill verkligen men sen så kommer förståndet i kapp mej.. tänk om ja börjar jobba väldigt mkt och länge :O stackars kisse.. ååh.. jag vill inte bara skaffa en bäbiiis (kattunge) bara för att ha sällskap utan oxå för å myyysa och typ som en.. ja.. typ en liten kompis :) dom ensamma kvällarna :D  typ.. men ja vet ju inte hur länge ja bor här eller nånting.. jag blir så osäker.. ja kanske flyttar hem sen eller till halmstad eller göteboorg. ja antar att ja måste veta de innan ja börjar tänka på att skaffa en bääbis :O
varför måste allt va så svårt? de e bamse tråkigt att måsta va vuxen nu :( blää va tråååkigt!!!
men ja måste börja nån gång... *suck*
men men.. snart ska ja å min kära kusin robin fara å handla, och sedan skulle han till någon som skulle fixa något till hans bil :s eller ja.. typ (skiiit dålig på sånt) för den vibbrerar då man kör fort :D emm.. ja.. typ.. ja tror de va nå stag eller nåt.. typ..
hahaha..  och i morgon blir det stor städning i lägenheten och farmor hjälper :) (annars händer ingenting) hahaha..
ja ska lära mej att skriva lite mer.. varje dag e för mkt.. för det händer inge.. åh kul å baah skriva om mina tankar (vem bryr sig egentligen om vad ja tänker på) typ..
meeen.. jag pratar som en riktig kar just nu för ja har ont i halsen och det är många som inte fattar vad ja säger :D hahaha.. "vaaaa, vad säger du" har ja mest fått höra :P
men jag kan berätta att jag sitter å väntar på att få svar från skatteverket.. men det går tydligen inge bra! det gör mej irriterad.. för jag vill kunna ha en försäkring på min bil så jag kan ställa på den så jag sedan kan gå den där hemska utbildningen igen så ja å robin kan fara ut å övningsköra meeeh den så ja kan få ta de där jävla körkortet!!!!! (frustrerad kiiim.com)
men nu ska ja draa :)
ses nån annan gång... bye
måste hä upp en riktig snygging för denna dag ;)
// kimza ;)
I Will Never Grow Up^^

RSS 2.0