3/2-14

Heeej!
det va ett tag sen men de har inte hänt mkt.
helgen har vari lugn och mysig då ja har fått ha mammi hemma å kunna mysa med henne (massa kärlek till min älskade mammi) och vi sola dubbeltid lördag och sönda kväll så.. ja jag som inte e van har så klart bränt mej så de kliar i massor men de stoppar inte från att sola dubbeltid i kväll oxå ;p

nu väntar ja tills klockan ska bli ett så ja får hämta lillan och boka soltider :-D
och bråkar lite smått med soraka då hon ska jaga runt shiro.. ingen annan av dessa katter utan miin bääbis får inte röra sig utan sorakas tillåtelse. hon försöker bossa runt katterna men vi har ju så klart redan en chef som styr och ställer, jumjum (chefen).

nu till kattungarna: vi blörjar med shiros och dom springer lös här i huset men är mest uppe och härjar, ichigos första kull ( dom två busarna som blir ett år i sommar) leker med shiros kattungar men kan va lite hårdhänta så man får hålla koll ibland och den lille honan försvarar kattungarna och är lite av en plast mamma då deras mamma äter eller bara har fullt upp.
ichigos kattungarn busar på och blir bara större och större och nu så har dom börja gå på lådan och otroligt nog så har dom börja äta lite vanlig kattmat (de dom inte ska än) med ichigo så ska vi vänta tills vi ska börja avvänja kattungarna från att snutta från mammsen, tills vi ska släppa ut dom eftersom att ichigo ogillar soraka nå så hemskt att hon håller sig mkt undan.

och soraka har bra och dåliga dagar men i morse då hon följde med och lämna lillan på skolan så va hon lugn och inte lika ivrig. nog att hon skällde åt allt å alla men de vart inte så mkt för blir de för mkt så blir hon ivrig och halv galen.

nu har kära doggen somnat bredvid mej i soffan.





och så ska ja bjuda på en fin bild på mammi, min kära morbror och min halv morbror robi :-)




ooh sorakas rumpa får ja bjuda på oxå ;D


//kimza

I Will Never Grow Up ^~^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0